Lind cfare lloj aparati ke????Dhe ato kanale nuk eshte se gjinden duke i fute frekuencen apo duke bere kerkim automatik ato gjinden duke ndryshuar pid audio pid video etj
Lind cfare lloj aparati ke????Dhe ato kanale nuk eshte se gjinden duke i fute frekuencen apo duke bere kerkim automatik ato gjinden duke ndryshuar pid audio pid video etj
flmn per sqarimin, por une me dy lloje sr x50 cu dhe x6300 cu nuk arrije te bej save pid , sapo i nderroj ke te dy aparatet skalon pak dhe pid e vejtra zene serish vend, dhe kanali as nuk hapet as nuk shtohet ne liste si NEW, si e nderron pid me telekomande apo me ndonje tools?
a mund te na thuash ndonje rruge konkrete nqs ke arritur gje?
FLMN
Aparati im eshte starsat 50cu. ia bera edhe futjen e pid-eve, por nuk me jep rezultat pasi nuk del sinjali. dmth nuk eshte se kanalet i merr, por nuk c'kodohen, thjesht nuk ka sinjal per to...pra mbetet cilesia 30 %.
SkinArt une nuk suportoje asnjerin nga aparatet qe disponon ti ne fakt mua aparati im nuk me lejonte te ndryshoja pid-et manualisht dhe ke te drejte perdor tools pra channel list editor dhe aty ma jep mundesine te bej ndryshimin e pideve dhe nga aty normal i fus ne aparat besoj se u shpreha qarte
Fl per sqarimin, me thuaj te lutem a mund ta klonoj ne dicka tjeter ose te beje dicka me kete aparat, nqs ekziston ndonje flash, nqs nuk behet gje ku te vete te bleje dicka cilesore ketu ne Tirane
FL
A mund te me thoj njeri si ti vendos SS6,7,8 tek aparati im echolink???po key duhen per ti hap keto tv??? flm
Mirembrema. Pasi ndoqa udhezimet tuaja, arrita te rregjistroj supersport 6 7 8, ku vetem supersport 7 me hapet vetem si logo, nderkohe qe dy te tjerat dalin te bllokuara. me ndihmon dot njeri si tja bej t'i nxjerr te treja, apo edhe nese s. 7 do te jape ndeshje? Flm