Pershendetje
Do me ndihmoni me aparatin starsat x 30 cu usb, di ndonjeri me celsat ccw ose dcw te punojne me kete lloj aparati??
Pershendetje
Do me ndihmoni me aparatin starsat x 30 cu usb, di ndonjeri me celsat ccw ose dcw te punojne me kete lloj aparati??
Pershendetej une kam aparatin SRX 230 USB, po nuk me hape kanalet italiane ne hotbird, me tha dikush ta nderroje me SRX 55 CU USB, mund te me thuash ky tjeteri jo aparati im se ai nuk klonohet, klonohet dhe nqs po me co pak linkun ketu ose softwerin, dhe me thuaj te lutem nqs e klonoj ne golden interstar, hap kanale dhe i behet software updat pra eshte me mire.
FL
Shoku po do soft qe hap kanalet e rait ke kete ketu celsat hidhja manualisht,po mos kerko qe me kete soft te shikosh dhe bulsatin,dhe paketen bis,dhe kanalet hollandeze,pasi nuk mund te gjesh nje soft qe ti beje te gjitha ,pra zgjith e mer kush te leverdis me mire ky soft apo softi i fundit
elio.c une nuk e kam kete aparat po e di qe me softe eshte pak a shume si starsat x 50 usb,provo me kete menyre shtyp butonin e menuse dhe pastaj butonin blu,duhet te dali tabela me 2 reshta me nga 8cifte input costCW value ,duhet te vendosesh celsat dhe shtyp butonin done.Na thuaj nqs te beri pune kjo menyre
Balili une bleva sot nje aparat te ri te tregu elektrik ketu ne tirane: Starsat SR 1000 HD PREMIUM, se lexova ne internet eshte shume i mire mirepo nuk po me merr softwerin e fundit ta apdetoj , nuk po me lidhet me internetin dhe nuk me hape asnje kanal as bis, as rai, asgje nuk di cfare te beje e bleva shtrenjte dhe kam frike se ai nuk do ma nderroje, eshte dikush ketu te me thote nqs ka kete aparat cfare te beje ose si mund te me ndihmoje dikush, ju lutem.
Faleminderit
Nuk e di per Starsat 1000 Hd Premium,Po Starsat 1000 Hd punon shume mire prej shume muajsh dhe hape disa paketa ata qe e kane jane shume te kenaqur .Nqs nuk te mer softin e fundit hidhi softin e parafundit vetem ki kujdes qe te jete soft per aparatin tend jo per starsat 1000hd,ky aparat lidhet me serverin me internet shiko mos ke problem me modemin,provo me ndonje modem tjeter po vetem pasi ti kesh hedhe softin v1.80 te dates 2/9/2010 ose softin v1.85 te dates 25/9/2010
Po i njejti eshte mo shoku i kam te dyja keto po nuk mi merr nuk po me ben update, i fus usb e fik e ndez dhe asgje me del prape stb verion 1.30 nuk e kuptoj, sic shpjegon zoteria tel satdw, fut usb fik ndiz update behet automatikisht , nuk e kam provuar akoma me rs232, se kam usb po nuk di ndoshta dikush qe e ka kete aparat mund te me ndihmoje me mire po cmendem me kete, shume faleminderit gjithsesi.
Pershendetje
Vellezer sot bleva nje aparat tek tregu elektrik ne tirane eshte SR 1000 HD Premium, mendoj se eshte i njejti me SR 1000 HD, tek satdw shkruan SR 1000 HD Premium, dhe eshte e njejta software , nuk me le te bej update dikush mund te me ndihmoje me kete, apo ndoshta mos ma hodhen atje.
Faleminderit
search 37 eshte me mire te mesosh kur nuk i di gjerat,aparatet nuk jane njesoj,softet nuk i kane njesoj,paketat qe hapin nuk jane njesoj.Aparati sr1000 hd eshte shume i qendrueshem dhe ka vajtur shume mire si aparat,kurse 1000 hd premium ka pasur probleme dhe shume vetave u ka ngelur ne ON dhe nuk kane aritur ta cbllokojne .Shiko edhe nje here po s'pertove ne faqen zyrtare se softet jane te ndryshem nqs i ke hedh soft te gabuar nuk mund ta regullosh me me usb.Keto qe po te shkruaj i kam nga eksperienca ime me kete aparat.