Kam nje starsat sr-x1500d super por nuk shoh asgje te hajrit ju lutem me dergoni nje softcam ose s/w me emu te hajrit ju lutem me ndihmoni
Kam nje starsat sr-x1500d super por nuk shoh asgje te hajrit ju lutem me dergoni nje softcam ose s/w me emu te hajrit ju lutem me ndihmoni
Per shendetje
Dua te fus ne pune celsat costant ccw ne nje aparat sr x 30 cu usb, aparati ka softin e marsit 2010 qe nuk lexon usb-ne dhe ccw nuk punojne!
Me cfare softi duhet te punojne keto celsa me thane qe punojne me softin e 2007-tes por se kam mund te ma dergoje ndonjeri ose te me jape nje adrese
ose ndonje soft tjeter qe te punojne keto celsa??? Gjithe te mirat!
per elio c .shiko ketu http://www.megaupload.com/pt/?d=Q12T02XH
kurse ketu gjen clonimin ne golden770 te sr-x30 http://www.super-sat.net/index.php?&...r%20to%20Clone
kur ta kthesh ne gi 770 futi sw per gi 770 te 4 july 2007
Pershendetje Durresi! kisha nje pyetje! shpresoj te me ndihmosh. kam nje aparat satelitor starsat 650cl. provova ti fus nje program te ri dhe mu bllokua. tani nuk i fus dot asnje program tjeter. a ke ndonje ide sesi mund ta zgjidh kete problem? kalofsh mire! falemindrit
A e zgjodhe programin e duhur ? Se mos ke dasht me i hedh tjeter per tjeter?
Se ndahen ne:
Starsat 650cl-v-369-Super
Starsat 650cl-v-369-Ultra
Starsat 650cl-v-369-Ultra-S
Dhe
Starsat 650cl-v-377-Super
Starsat 650cl-v-377-Ultra
Starsat 650cl-v-377-Ultra-S
Dhe
Starsat 650cl-Super
Starsat 650cl-Ultra
Starsat 650cl-Ultra-S
Persheeendetje Drtn74
Flm per gjithcka! Klonimi behet behet me usb apo me kabell, jam i ri ne forum prandaj????
Te gjitha softet ishin te 2008 qe kontrollova une dhe nuk gjeta te 2007-tes apo ska problem???
Keshtu lexonin te gjitha!!!
Kerkoj ndihme Dreamerit dhe Durresit apo ndonje tjetri te me ndihmoje Kam nje starsat sr-x1500d super por nuk shoh asgje te hajrit ju lutem me dergoni nje softcam ose s/w me emu ose klon te hajrit ju lutem me ndihmoni
programi + softcam per starsat 6200 dhe gjithe klonet e tij per te hapur bulsat
Testuar nga une
Ps: nese nuk e keni pultin origjinal ka mundesi qe pulti te mos t'u funksionoje, kurse pulti origjinal i aparatit punon ok. Keshtu me ndodhi mua...
Pershendetje kam blere aparatin Starsat SR 1000 HD, kam softwerin 1.60 per momentin, dua dikush te postoje te gjitha softwerat deri tek 1.80 e kam kete ju lutem, Por jo te starcom sepse ato nuk me pelqejne dua sofwerat origjinale qe postohen ne SATDW te ketij aparati.
Faleminderit