nuk e kuptoj se cfare po ndodh nqs e kane hapur bulsat me sr x50usb pse nuk e postojne sw dhe softcamkey apo e mbajne sekret per qellime marketingu apo jane genjeshtra
efenberg provoje kete.http://www.satsupreme.com/showthread...terstar/page61
mos prit konfirmime pa e provuar vete kete.duhet ti besh gjerat ne menyre manuale.edhe shtimin e provaiderit.edhe celsat duhet ti fusesh manualisht .softcamet nuk funksionojne ne menyren e shpjeguar me lart.ndoshta eshte kjo ajo qe i ben njerezit te mos i hyjne kesaj pune.e sigurt eshte qe me kete menyre aktivizohet emu-ja per irdeto2.
Pershendetje drtn74
cfare softi duhet te provoj une me x 30 kujt date qe ta testoj une se kete x 50 sma pranon!!
nqs e di ma thuaj te lutem!!
pershendetje ylvi sapo me thane ata shoket e tu qe ishe ate nate ne Krume Has kur me rregullove aparaturen sr-x50cu usb per bulsatin.me thne qe i hap ti i ke hapur dhe aparaturat e sat+ nese ke mundesi dhe kohe te vij dhe te mar se ka plot aparatura te tilla ketu
pyetje te tilla duhet ti besh ne PM ndersa ketu behen pyetje qe u interesojne dhe anetareve te tjere te forumit
ndonj soft per starsat rs-x3200 cu ultra
jam i ri ne kete forum dhe nuk e dija kerkoj falje
Pėrshėndetje ēuna !
Kam njė aparat Echolink 5060 2CA USB, funksionon me ALI 3329E (ZETA), nuk mė kap asnjė lloj frekuence, dmth tė gjitha frekuencat dalin FAIL, edhe kur i fus manualisht, Parabola ėshtė nė rregull tek HELLAS SAT sepse e kam testuar me aparat tjt, fajin e ka aparati mesa duket. Di njeri, nga eksperienca (meqė skemi dhe shumė eksperience personale) se ēfarė mund tė bėj ? Ēfarė mė rekomandoni ? Flm.