dikur JESUSI tha O ZOT,fali nuk dijne c fare bejne,nuk e moret vesh qe nuk bohet ,admin. duhet ta mbyllin ket teme se u bajat...ciao
dikur JESUSI tha O ZOT,fali nuk dijne c fare bejne,nuk e moret vesh qe nuk bohet ,admin. duhet ta mbyllin ket teme se u bajat...ciao
i hodha nje soft te nentorit nje ekolink 3020 dhe tani nuk po me mer me asnje tjeter se dua ti shtoj bulsatin kush mund te me ndihmoje te me shkruaj sa me shpejt po do ju lutesha vetem ata qe e kane bere here tjeter te me kthejne pergjigje ose ndonje qe e di me saktesi se si behet
softi i fundit per starsat cu 230-usb
Ylvi pershendetje. Me nje nga softcamet qe ke postuar ne fillim arrita te shtoj irdeton ne aparat. Pash qe kishtegati dhe providerin e bulsat ashtu dhe canal nl. Gjithashtu e ktheva aparatin dhe ne Gi-s770, por nuk po arrij ti hap kanalet. Po deshe me ndihmo... Mendoj se me softet qe ke dergu me pare arrihet...
po ne te vertete une i kam dergu softet dhe eshte e vertet qe hapet bulsat por ju duhet pak ndihme e kam te qarte nuk eshte vetem nje soft por jane 3 qe jane te duhurit per klonim cilin soft te pranoi ty me ket rast te ndihmoj dhe te tjeret per me te mire po jam dakort qe te ju ndihmoj por jo siq kane shkruajtur disa te tjere ky di dhe ai nuk di mos paragjykomni njerezit se dhe une pasi te bie dakort me koleget e mi hachers te tjere ne i leshojme softet
njerezit i bejne softet dhe te tjeret ne bashkpunim me ato qe bejne softet i bejne kunder softet ose ndryshe hapjen e tyre ashtu siq po punojme per systemin nagra 3,perfundimisht cdo kapje ka kunder kapje
Aparati pranoj sr-50cu ultra usb to GI-s770cr xpeed, pastaj i futa dhe nje softcam qe shtoj irdeto ishte softcam for starsat x3d x30cu x 50cu. Keto i kam kalu me kabull.