Cuna me duket se po e teproni,po ju them perher te funditn, n.q.s nuk tregohen fakte te gjith postimet qe jan pa vler do te fshihen.
Cuna me duket se po e teproni,po ju them perher te funditn, n.q.s nuk tregohen fakte te gjith postimet qe jan pa vler do te fshihen.
Prsh!!! Ky Ylviu nuk ka faj, se ne pamje te pare kur shikon ne forumet tjera keto softe njeriu ekzaltohet dhe gjeja e pare qe ben i provon ato dhe kur nuk te bejne pune deshperohesh tej mase, me pas ky per te kaluar kete dhimbje vjen dhe hedh nje shashke ketu ne kete furum (qe mesa di un eshte i vetmi qe ka nje lob shqipetaresh qe merren me kete pune) dhe provon te argetohet duke pare se si bien tetjeret preh e ketij truku qe eshte krijuar nga disa turq vite me pare.
Disa thone " KUR E HENGRA UNE PSE MOS TA HANE DHE TE TJERET ? "
Arsyeja qe keto lloj aparaturash nuk mund te hap keto lloj kriptimesh eshte sepse keto jane te paisura me mcrocip te limituar, por me mire ti leme keto.
O çuna ti lejmë llafet e shumta edhe të nimojm njoni - tjetrin me sa mundemi që tgjithë bashkë tja dalim, mos ti bojmë punët siç i bojm për herë ne shqiptarët !!!
Po mbahemi me shpresa koti.
Nje gje kur sbehet sbehet, une i postova ato filet me siper se ashtu me thane, se vete skisha ku ti provoje, por meqenese asnjeri nnuk dha rezultat dmth qe sbehet.
keshtu them mos te zgjatet me.
Nuk mendoj si OVES12 qe ti fshijme postimet, se mbase do jene te nevojshme per te tjere me pas qe mos ta provojne kot por te lexojne ketu qe SBEHET.
Nqs do kete ndonje dicka perfundimtare le te vazhdoje tema, po keshtu me llafe koti sja vlen...
pershendetje ylvi
Me pare duhet ta ktheja ne 7700 por nuk ma merrte softin nga x30 ne 7700 provova disa softe te x30 ne menyre qe ta pranonte por ai korrikut 2008-tes ma fshiu usb e hoqi nga menuja dhe me duhet kabell por kabell skam sot nuk e ble dot kur ta blej do ta bej dhe do ta provoj dhe do tu jap nje pergjigje. Dhe nje soft me ngeli pa provuar. Puna me ka ngelur tek kthimi nga x30 ne 7700 se softin e kam! Me duhet ai soft qe pranon klonimin nga x 30 ne 7700!!
Mund te me ndihmoj ndonjeri ?
Kam nje aparatur starsat sr-x50cu usb dhe nuk po arrij te fus as edhe nje kod dhe manualisht nuk i bejne as te rai-it
Ne qofte se ndonjeri do te me ndihmente do ja dija per faleminderit.
Pres ndonje pergjigje.
tani842000.fut sw e 2007 pastaj key file usb.SR-X50CU-ULTRA-USB-3Jul2007.rarXpeed usb_edit JT.rar
PRSH te gjitheve,meqene se -hacker-ka ra squke dhe nuk ka guxim te pergjigjet,se u tall sa i deshi b...,admin ta myllin temen.
une kisha lekundje mbase dicka do dilte,po kur editoi sw e 3300cu usbdhe tha hidhi indata dhe bulsati -ok- kur 3300 i hidhet cas data,i thirra llogjikes se ky rren diten per diell, nuk kam pa deri me sot te convert sr x50 ne cip ali....kjo eshte hera e fundit qe po shkruaj desha te them se vetem reseiver cip ali dhe disa te tjere si technomate seria 1000-1500,clarke -tech 5000+hd etj qe s me kujtohen e hapin bulsatin...ciao
duke lexuar postet e juaja po cuditem se cfare aparati paskan keta njerez qe nuk po arrijne ta klonojne,ajo cka po me habit akoma e me teper me disa njerez qe thone qe ta mbyllin kete teme,per mua nuk ka asnje problem mbylleni kur te doni,mire keta qe jane fillestare po habitem me disa te tjere qe kane vite ne kete forum dhe kane grade dhe kane mundesi te hapin ose te mbyllin tema se si bien pre e nje personi pa lidhje qe flet pa lidhje per hapje ose mbyllje temash,kur nuk arrin dot te beje nje gje qe e kam postu gjuan me shqelma,perfundimisht ketu ju kam postu softet klonet per aparatat sr-50cu usb x30 dhe mua me punon xham dhe te gjith atyre qe jua kam programu dhe nuk eshte vetem ky soft ka dhe te tjere