Kisha nje pyetje ?
Din ndonjeri kode qe te punojne per interstarin gi-s770 apo vetem rai ka ngelul me u hap???
Nese ndonjeri ka ndonje kod per astran ose hotbirdin te na jap ndonje zgjidhje?????
Kisha nje pyetje ?
Din ndonjeri kode qe te punojne per interstarin gi-s770 apo vetem rai ka ngelul me u hap???
Nese ndonjeri ka ndonje kod per astran ose hotbirdin te na jap ndonje zgjidhje?????
pervec rait,dhe lider tv ne hotbird.te ngelet te shikosh vetem kanalet qe transmetojne me kode qe zgjasin disa ore maksimumi ndonje dite dhe transmetojne ne ccw,celsat qe dalin i shikon ne seksionin perkates per keta celsa,e vetmja mundesi per te pare me kete aparat eshte turksati 42 est dhe kanalet qe kodifikojne ne biss
mirmrema te gjithve ; kam nje problem urgjent me nje starsat 6300 cu super gabimisht duke i futur cas data u ngaterrova dhe i dergova me all gjunk cas dhe me ngeli tek on aparati a ka ndoj munsi ta kthej ne jete pa gjetak ....
kam nje aparat Starsat x-95usb dhe nuk me jep sinjal ne cdo frekuence kush mund te me ndihmoje ose e di shkakun nga se lind ky problem
mund te me ndihmoni per te me treguar menyren e futjes se ccws-ve ne nje apartat starsat 3500 cu?dua te fus ccws e kanaleve te trk ukraine.
New site Starsat 22/12/2010
sr-x5300cusuper_sr-x6300cu super
sr-x5350cu_sr-x6350cu
SR-X5350CU_SR-X6350CU
File CAS DATA
BETA EPSILON ETA
THEA ZETA IOTA KAPPA
LAMBDA AND MU
TRK-Football-Ukraina
22/12/2010
File a new channel from the site of Starcom 22/12/2010
ME ndihmon njeri cili eshte kodi universal i starsat 6300cu super, kam harruar kodin e nuk e mbaj mend