pershendetje miku im,as nuk behet fjale qe ne te dy te kthejme forumin ne chat kete e bejme qe te mesojne te tjeret dhe kur dy moderator shkembejne mendime kjo eshte nje gje pozitive dhe nuk eshte chat,sa i perket softcamit une e kam provu prandaj i postova,zakonisht kur postoj soft apo softcam jam shume i bindur dhe i postoj megjithate dhe opsioni yt nuk hidhet poshte ta provoje miri-01 me 4M dhe te na thote ne ketu jemi
Ju pershendes.por nuk e kuptoj se cfare duhet te beje do ta beja me kenaqesi,vetem ma shpjegoni?
na falni qe po ju shqetesoj ne problemin qe keni, e po dal jasht tij. Po ju doli koha me jepni pergjigje dhe mua. Dje kam pare qe kane dale celca cw (sot u mbullen), per disa kanale ne sat thor 1w. Keto kanale ne aparatin tim starsat50 ishin me fq te tjera. Kur i bera fq e reja kisha sinjal por nuk arrija te gjeja kanalet. E di dikush nese kapen keto kanale me nje x50? Faleminderit
ST5105 eshte thjesht lloji i procesorit qe eshte me shume pak ndryshime forma primitive e ST5119 (i njejte me ate qe perdor ODS2000C). Madhesia e flash nuk varet nga procesori ne kete rast
Ekzistojne te kater kombinimet ST5105 2M/4M dhe ST5119 2M/4M. Softcam i 4M nuk vihet ne te njejten adrese me 2M. Prandaj per Starsat 6200 duhet perdorur 2M.
o shoku mos i shpjego se car jane por vendos menyren se si ta dallojne ate .se per versionet nuk e shte vetem procesor.
1-ne fillim shikoni se car ka brenda reciveri.
2-hap kapakun e reciverit dhe lexo procesorin.
3-flashin dhe ramin e tij.
4- me terminal mund te dallosh dhe llojin me te cilin eshte program ky box.
dhe ju lutem mos shkruani sikur i njihni procesoret.per momentin 6 lloje jane .2 tipet qe jane per pering nuk jane te programushem per emulator.per kete duhet te shihni procesorin.shpresoj qe keta mjeshtrat e medhenj te softcameve te bejne nje pune me te sakte me leksionet.softcam behet lehte mlexoni pak dhe mos i merni gati nga TE TJERET.pune te mbare
nuk e mar vesh pse e vazhdoni kete debat ai ka kryer pune bulsatet i ka hapur sapo ka futur softin dhe softcamin e postit tim te fundit