Aq me teper qe serveri nganjehere edhe duhet te restartohet patjeter qe te punoje sa me mire.
Aq me teper qe serveri nganjehere edhe duhet te restartohet patjeter qe te punoje sa me mire.
Si perfundim me mire nje c line se abonim i rregullt,edhe pse ka nderprerje perseri me lire te del te blesh ni c line dhe je ok
une i kam dy servera te gjith kan punuar shum mir ku instalova ne tjeterin dreambox tash linja her vjen her nuk vjen ku qendron prblemi nese mundet dikush te me shpjegoj me gjersisht ku qendron problemi pershendetje
Serverat shqiptare ne krahasim me te huajat kane 2 disavantazhe
1.dritat(fatmnirsisht tani jemi ok por prap si dihet ndonje here)
2.interneti(nese ke albtelecom personi duhet te matet mire nese ben nje server me $$ se intenret me cop cop nuk kam pa.abissnet eshte goxha stabel)
Per serverat e huaja i vetmi problem eshte qe e kan pak a shume te gjithe serverat dhe ka te beje me freeze ne paketen e sky italian dhe anglez se jane te vetmet paketa(mgjths dhe pakketa te tjera perdorin NDS) qe me pak ngarkese serverit fillon te beje freeze(ngecje figure) kurse paketat e tjera nuk kane problem.digitalbi dhe tringu shifen pa freeze dhe ne hop 4 sepse nuk ka shpejtesi nderrimi te ecm si puna e NDS qe perdor sky ita apo anglez.nese dikush ka karten e sky italian nje keshille qe do i jepja do ishte qe mos te bente sharing me me shume se 8 apo 9 persona.
a ka ktu naj kush qe jep naj server fal a jo o fik a je gjall ti ajo apo pa pare sjep gje e po sdi kah shkoj aj gazi qfare fati si e bleva un dreambox kush nuk jep linja falas