Po provoj 30. Faleminderit.
Po provoj 30. Faleminderit.
Nastradin te lumte vllai ,testova 14 dhe mbeta me goje hapur,na bere burro ti mbyllim ne ata ce u thome SERVER me nga nje kart dhe nje aparat DM500
dhe pastaj rrahim gjoks se kemi bere server.
Ke noten 10 vllai te lumt dhe suksese
Une morra 17-ten dhe e testova,ka te drejte UPLOAD1 ce thote mbeta me gojen hapur
shif posten e ke te mbushur vllai dhe desha te te dergoj nje oferte per 2 linja sepse mbeta i mahnitur.
Shpresoj ta zbrazesh sa me pare posten elektronike ce te dergoj e-mailin tim.
TE FALEMINDERIT dhe njehere
menti..., ado2001, vaka61, Upload1 dhe gjirokastrit, do ishte mire te prezantoheshit perpara se te kerkoni ndihme apo linja falas ne forum.
ps: kte teme e kemi shkelur shume here dhe mbyllur syte shume here, e themi njeqind here se nuk duhet te postojme link te jashtem hapur dhe prap i postojme, themi se nuk duhet te postojme linja falas hapur por te mbyllura ne nje notepad ose word dhe prap i postojme hapur. duhet me gjete kohen dhe me disiplinuar disa antare qe i thyejne rregullat vazhdimisht dhe ne menyre te perseritur edhe pse e dine rregulloren ose nuk e lexojne ate.
te shperndash karta virtuale #256 sikur te jene lokale eshte e drejta e gjithkujt dhe po ashtu eshte e drejta e gjithkujt te besoje se gomari fluturon, lum ata qe jane te paditur !
un dua te them qe linja qe morra ishte shum shum e mire dhe nje gje tjeter dua te shtoj qe linja 42 punonte shum mire sky ita me mire se me nje linje qe ne e paguajme.por vetem nje pyetje kam a ka ndo1adres ne internet ku ne mund te gjejme vete linja falas apo ndo1menyr sesi ti krijojme vete.(me falni se e di qe dola pak jashte teme)nqs nuk mund te me pergjigjeni ketu me shkruani me pm
pershendetje te gjitheve!!un provova nje nga keto linja edhe gratis nuk mbahet ne BOX kjo linje.,...sky italian shum shum mir ne cdo sekond nderprerje.....kush do linja per prove te lajmerohet ne pm
kam 20 linja aktive per anetaret e forumit aktive do te jene 1 jave......kush do le te lajmerohet ne PM....ju mirepres :)
linjen 9 e mora une,faleminderit
kerkoj nje linje dhe un ne pm time
mbreme mora nje linje ngaqe kishte pblikuar nastradini punon shume mire kam bere abonimin per nje vite dhe nuk e kam linjen keshtu si e kishte nastradini sky it punon super te gjitha paketat punojme shume mire