Erjon kjo puna e ketyre imazheve osht disi relative. Nuk ka asgje absolute. Une edhe sot e kesaj dite nuk mund te them me kompetence te plote se cili imazh osht me i mire. Kjo plako bohet thjesht me prova. Per mua 3 jane me te miret. Biles vetem keto imazhe kam provuar. Sifteam, Nabilosat dhe Gemini. Kujdes nese do instalosh Gemini pasi jane disa qe ta hedhin ne plehra DM. Duhet te gjesh nje imazh Gemini no time bombe. Une vete luhatem midis Sifteam dhe Nabilosat. Sa per linja qe zgjasin shume ato jane vetem me pagese ka disa antare qe japin linja falas here pas here per 2-3 dite. Tjeter nuk di ca te them. Po te marresh pjese rregullisht ne forum mund te shofesh si funksionon kjo pune dhe mund tja marresh doren edhe me shpejt dhe do kuptosh qe jo pa tjeter duhet te paguash per te pare me cline.
Kalofsh mire
Linjat qe zgjasin natyrisht jane ato qe paguhen. Psh mund te 'abonoesh' per 1vit a 6 muaj apo edhe me pak.Varet.....
ketu ke nje image gemini 4.70 te postuar nga missoervin eshte shume i mire dhe i paster:
http://www.satsupreme.com/showthread...455#post704455
Ndersa nqs i do me cccam te instaluar zgjidh ndonje ketu me cccam 2.1.3 ose 2.2.1.Vetem bej kujdes qe te mos jene TIME BOMB pra 'NO TIMEBOMB'
http://www.satsupreme.com/forumdispl...-DM-500-Images
Si mund ta di cilat jane timebomb.Si thua per kete Nabilosat_Darkstar_ll_Skin_original_CCca m2.2.1,( instalohet vetm me DreamUP apojo)
Po bej dhe nje pytje. Kjo puna me jtag. Si ndodh apo cfare ndodh, kush eshte shkatari...
PËRSHËNDETJE !!!
Për shkak se një nr. i anëtarëve të forumit nuk i janë përmbajtur rregullit një linjë një anëtarë isha i detyruar ti ndaloj cë të gjitha dhe tani e tutje linjat mund ti kërkoni në PM.
Janë mbi 30 copë linja në dispozicionin e anëtarëve të forumit,në rast nevoje edhe më tepër shtohet nr.
**Njohtim**
Per ata te cilet perdorin nga dy ose me teper Nikname dhe ata te cilet kan pasur me nga nje jave linjat ne dispozicion nuk do ju dergoj më,vetem anëtarëve që skan marr gjerë tani.
Vini re!!! vetem 3 postime kam mundesi te kthej brende një ore.SHIQIM TË KËNDËSHËM
Nje cline per mua te lutem. Per me teper ke edhe nje p.m.
Mundesisht nje cline nga Nastradini....emaili ne pm
Pershendetje,
Full Server 07.02.2011
CCcam full servers te pa testuar nga une