Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 6 of 101 FirstFirst ... 4567811163156 ... LastLast
Results 51 to 60 of 1003

Thread: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Lajme dhe Diskutime per Sportin! Futboll etj

Quote Originally Posted by <<Supervisor™>> View Post
    shikoni dhe sec ndodh ne kapionatin tone...besoj se ska koment..fotoja flet vet

Nė garėn pėr tė mbritur nė superiore Kamza dhe Elbasani ishin me pikė tė barabarta, por Kamza ishte nė dizavantazh me golaverazh

i gjithe kampionati vjetshem ashtu ka qen supervisor, deri sa u prek dhe kat. I nga shitjet tolerimet quje vet si te dush. kampinati vjetshem ka qene me i pisti me i shemtumi per mu gjer sa kom pa deri sot. sezoni i vjetshem nuk a moral.

2. Advertise Here
    VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Massa:Nuk jam numri dy te Ferrari

Piloti i Ferrarit, Felipe Massa, pas fjalėve tė buta tė pėrdorura pas garės nė Hockenheim ku e la Fernando Alonson ta tejkalonte pėr ta fituar garėn, tani ka filluar tė kthehet kundėr ekipit tė tij, pasi qė ka thėnė se herėn tjetėr, ai nuk do t’ia lėshojė rrugėn Alonsos, por do ta fitojė garėn pėr vete.
    “Kur tė them se jam piloti numėr dy, atėherė unė nuk do tė garoj mė. Unė kam folur me tė gjithė te Ferrari dhe unė nuk jam kėtu vetėm sa pėr tė marrė pjesė, unė jam kėtu pėr tė fituar”.
    “Unė mund tė luftoj pėr fitore. Unė punoj pėr ekipin dhe jam shumė profesionist. Nuk ėshtė e drejtė t’i hyjmė javės sė kaluar, kemi folur tashmė shumė. Kėshtu qė po, unė do tė luftoj pėr fitore ēfarėdo qofshin rrethanat. Unė po punoj pėr ekipin dhe ne e dimė se sa e rėndėsishme ėshtė kjo”, ėshtė shprehur Massa para garės nė Hungari kėtė fundjavė.

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

Formula 1, Veber fiton nė Hungari

Mark Veber me Red Bull ka fituar garėn pėr Ēmimin e Madh tė Hungarisė duke e ēuar nė 4 numrin e garave tė fituara prej tij nė kėtė sezon si dhe duke marrė kryesimin e pėrgjithshėm nė klasifikimin pėr pilotė.
    Piloti australian ka zhvilluar njė garė tė mirė duke lėnė pas Fernando Alonson me Ferrari nė vendin e dytė dhe shokun e skuadrės, Sebastian Fetel nė vendin e tretė, ky i fundit i penalizuar pėr njė parregullsi gjatė garės nė momentin kur nė pistė ishte makina e sigurisė.

I katėrti e mbylli garėn piloti brazilian i Ferrarit, Felipe Masa ndėrsa Luis Hamilton me Meklaren braktisi garėn pėr probleme teknike.

Pėr t’u pėrmendur vlen episodi nė xhiron e 15 kur komisarėt pasi vunė re sende nė pistė vendosėn hedhjen e makinės sė sigurisė pėr tė shmangur incidentet. Pikėrisht, duke dashur tė pėrfitojnė nga ky moment shumė skuadra thėrritėn pilotėt e tyre pėr tė kryer ndėrrimin e gomave, duke shkaktuar kaos dhe incidente nė bokse.

Rėnditja pėr pilotė pas kėsaj gare kryesohet nga Veber me 161 i ndjekur nga Hamilton me 157 e Fetel me 151, ndėrsa pėr skuderi kryeson Red Bull me 312 pikė i ndjekur nga Meklaren me 304 dhe Ferrari 238 pikė.

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

Rally, aksidentohet Miko Hirvonen

Dita e parė e Cmimit tė Madh tė Finlandės nė botėrorin Rally ėshtė shoqėruar me aksidentin e njė prej pretendentėve pėr tė fituar kėtė garė, Miko Hirvonen.

Piloti finlandez i “Ford”, gjatė zhvillimit tė etapave tė kėsaj dite doli nga pista me makinėn e tij, e cila u rrotullua disa herė.

Pėr fatin e mirė, Hirvonen dhe bashkėpunėtori i tij, Jarmo Lehtinen e kaluan pa pasoja kėtė aksident.

Pėrsa i pėrket garės, kryesimin e saj nė pėrfundim tė ditės sė parė e ka mėrrė Jari Mati Latvala, i cili ėshtė i distancuar nga piloti i vendit tė dytė Peter Solberg me gati 10 sekonda.

Vendi i tretė mbahet nga francezi Sebastian Ozhič, i ndjekur nga bashkėkombasi i tij Sebastian Lėb, nė tė njėjtėn kohė kampion i botės nė fuqi.

Senior Member
    Uploads
    0

Seria a-la liga live on sat

A mund te na informoni se kush do ta trasmetoj seria A dhe La liga
    per sezoni 2010-2011.Ne turksat ???

Senior Member jani_sat's Avatar
    Uploads
    0

Re: Seria a-la liga live on sat

Quote Originally Posted by interabi2 View Post
    A mund te na informoni se kush do ta trasmetoj seria A dhe La liga
    per sezoni 2010-2011.Ne turksat ???
    ntv sport ka la ligen

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Nqs je i interesuar per te pare ndeshjet e dites se sotme 11/08/2010 Klikoni Ketu

Te gjitha shenimet per cdo ndeshje supozohen qe te shikohen FREE"Te lira" ose te hapura me celsa sipas kodeve perkatese. Flmn autorit te temes.

Senior Member
    Uploads
    0

Premier Liga e Transmeton Idman AZB por e shkeput sinjalin, LIDER AZEB nuk
    e trasmeton me Premier Ligen.Seria A mbetet akoma mister e drejta e trasmetimit, mendohet qe mund ta ritrasmetoj NTV, ose KanalTurk me duket.La LiGA trasmeton NTV,Ligue 1 e trasmeton Kanal A, Kam.Gjerman TRT,kurse Hollandezin Beyezen.Champions e trasmeton STAR TV.Mund te ma konfirmoni kete qe thashe??

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Une mund te konfirmoj vetem Idman qe eshte erresire kur fillon ndeshja, ne pamjen e pare duket sikur ska kod dhe jo sikur ska sinjal, te jepet pershtypja se dicka nuk shkon me BISS KEY, sepse kualiteti qendron njelloj sikur kanali egziston, Tani ose kanali ka ndryshuar formen e kodimit gjate ndeshjes ose ska te drejta te japi premier ligen dhe rrin ashtu nate. Per te tjerat nuk kam asnje informacion, por te falenderoj per konfirmimin e disa stacioneve qe the.

Po keto sportitalia nga AB 12.5W skane ndonje te drejta pervec kamp te amerikes se jugut?

Senior Member vlonjati2008's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    Une mund te konfirmoj vetem Idman qe eshte erresire kur fillon ndeshja, ne pamjen e pare duket sikur ska kod dhe jo sikur ska sinjal, te jepet pershtypja se dicka nuk shkon me BISS KEY, sepse kualiteti qendron njelloj sikur kanali egziston, Tani ose kanali ka ndryshuar formen e kodimit gjate ndeshjes ose ska te drejta te japi premier ligen dhe rrin ashtu nate. Per te tjerat nuk kam asnje informacion, por te falenderoj per konfirmimin e disa stacioneve qe the.

Po keto sportitalia nga AB 12.5W skane ndonje te drejta pervec kamp te amerikes se jugut?
    kanali Idman mund te kete ndryshuar formen e kodimit,kampionatin anglez vazhdon ta transmetoj sepse vazhdimisht jep reklama per fillimin e oremier liges,kurse sport italia jep edhe kampionatin holandez dhe championship anglez(kategoria1),vec ketyre edhe ndeshje te ekipeve kombetare miqesore+eleminatore.

Page 6 of 101 FirstFirst ... 4567811163156 ... LastLast
Advertise Here