stie careva codurile pt programele romanesti ca numai noi nu avem in rest au toti
stie careva codurile pt programele romanesti ca numai noi nu avem in rest au toti
La ce canale te referi si de ce "coduri" vorbesti exact ?Originally Posted by jose008
Trinity clar ca se refera la pachetele ro caci aici in CEE totul e descodificat de pirati care mai de care.
salut
si eu as fi interesat pt codurile programelor comanesti de pe maxtv sau digitv. Daca cineva le cunoaste .....
Va da-ti seama ca o gramada de oameni ar fi interesati de aceste keys
DAR......bag seama ca nimeni nu ne ajuta pe noi astia mai slabuti in materie
de programare.
Ca sigur niste key cred ca ar rezolva mare parte din nevoile noastre,dar probabil nu tre sa stie foarte multa lume ca s-ar schimba, aceste key![]()
pana la urma nu stie nimeni nimica de codurile de la MaxTv sau de DigiTv, pacat ca nu cunosc asa de bine informatica si nici nu stiu cum se pot obtine, in spania te invata cum se le faci sa poti vedea canalele gratis:: sa ne auzim cu bine
SALUTARI
pe alte forumuri am citit ca digi ar fi spart numai ca nu e public.La secretomania de pe forumurile romanesti nici nu cred ca o sa rasufle asa repede.Cind o sa dea faliment oricum o sa dea vina pe piraterie asa ca nu vad sensul.Ei inca nu au inteles ca in romania sint multe 4 DTH-uri!!
pacat ca pe acest forum va tineti numai de vrajeli cu bancuri, meciuri din divizia a, in loc sa cereti sprijin la meseriasi din UE care misuna si intretine acest forum, cind despre rdi-sat abureala copiaza si ei de pe alte forumuri si le trece pe siteul lor,....
trinity mai lasa frate bancurile si fotbalul si da si tu o alarma pe aici si ai sa vezi ca si gigi tv si maxul si focusul vor cadea ...pai au cazut altele mai puternice si nu cade ale noastre