Originally Posted by
SkinArt
Mirdita
Ju falenderoj per opinionet tuaja pasi disa info konkrete ishin ato qe duhet te dija si prsh Blindscan...
Doja ta vazhdoja serine e pyetjeve me dy te tjera : Sa kohe do qe blind scan te mbaroje procesin e skanimit? (pak a shume kohe?)
- tek AzBox HD Premium se kam vene re kete opsion mos ka emertim tjeter perc se Blindscan?
keep2, eshte shume e vertet ajo qe thua per az dhe mpeg4, edhe une te njejten gje bej, i scanoj ne momentin qe ka feed aktiv dhe qe di TP - pikerisht une doja te dija qe egziston mundesia te skanohen frekuenca inegzistente ne aparat ku ato jane feed dhe rastesia te mundesoje kapjen e frekuences ku feed eshte aktiv - ti thua qe frekuenca behet aktive vetem ne momentin e trasmetimit. Atehere pyetja ime eshte kush e njofton frekuencen? si arrin x person te njoftoje te dhena per kete feed? Mund te jete blindscan qe e ka ndimuar apo personi eshte vete operatori i feed?. Megjithate edhe une ashtu si ty dhe te tjeret veproj, por interesohem per dicka me extra pra SI TA GJEJ VETE FREKUENCEN E FEED NE FORME SCAN! Kjo eshte pyetja ime. Meqe pak a shume mora informacion per kete ju falenderoj, e megjithate nqs keni per te shtuar dicka me teper do i vlersoja me kenaqesi.
Flmn edhe nje here per pergjigjet!