Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 8 of 11 FirstFirst ... 3678910 ... LastLast
Results 71 to 80 of 102

Thread: Rishperndarja e nje c-line dhe n.q.s nuk ta jepet e drejta per risharing!!!

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Rishperndarja e nje c-line dhe n.q.s nuk ta jeprt e drejta per risharing!!!

Quote Originally Posted by dhamo View Post
    ... cline ne vetvete eshte abuzim i gjalle (parja e paketave ose kanaleve TV te koduara me cline nuk lejohet dmth. = abuzim) ... dmth. te mbrojme abuzimin nga abuzimi. E forte fare kjo.
    faktikisht, ke nje fare te drejte, por deri diku sepse po ta nisesh me llogjiken tende, qe nuk eshte shum e gabuar, atehere nuk duhet as te ishim ne forum se ketu svihet per te ngrene sufllaqe por per te marre kode, cline, zgjidhje per te pare QYL.

por meqe jemi ktu dmth se kemi edhe nevoje te argetohemi, mu per vete me ka marre malli per kohet e vjetra kur lodheshim pak se keshtu me cline eshte teper e thjeshte dhe ste argeton as te lodh me fare, edhe pse kanalet hapen sikur na mungon ai qefi i meparshem qe kur na u hapte ndonje kanal me pagese me kode dhe marifete qe te lodhnin ishte me shume qef edhe pse ne fund fare mua sme interesonte kanali se as si kuptoja gjuhen por vetem qefi qe e zhbllokoja.
    pra me nje fjale vet forumet jane abuzim, kurse clinet jane detaj i forumit, siç jane ccw, cw, çelsat e ndryshem etj.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    8

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    faktikisht, ke nje fare te drejte, por deri diku sepse po ta nisesh me llogjiken tende, qe nuk eshte shum e gabuar, atehere nuk duhet as te ishim ne forum se ketu svihet per te ngrene sufllaqe por per te marre kode, cline, zgjidhje per te pare QYL.

por meqe jemi ktu dmth se kemi edhe nevoje te argetohemi, mu per vete me ka marre malli per kohet e vjetra kur lodheshim pak se keshtu me cline eshte teper e thjeshte dhe ste argeton as te lodh me fare, edhe pse kanalet hapen sikur na mungon ai qefi i meparshem qe kur na u hapte ndonje kanal me pagese me kode dhe marifete qe te lodhnin ishte me shume qef edhe pse ne fund fare mua sme interesonte kanali se as si kuptoja gjuhen por vetem qefi qe e zhbllokoja.
    pra me nje fjale vet forumet jane abuzim, kurse clinet jane detaj i forumit, siç jane ccw, cw, çelsat e ndryshem etj.
    Shume e vertete eshte kjo qe thua Fiku. Nuk ka nevoje per komente.

Banned
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by fiku75 View Post

Pershendetje fiku75!
    Pergjigjja jote eshte tamam ajo qe i thashe dhe une lapi, po vetem e formuluar ndryshe.
    Une su mendova gjate, po i shkruajta lapi menjehere, se ishte i indinjuar per abuzimet me cline ne kete forum. Por ti je pergjigjur dhe e ke formuluar shume bukur.
    Vetem nje gje te vogel, do ishte akoma me e sakte, sikur tja bashkengjitje asaj qe shkroi lapi.
    Dite te mbare te gjithve

Member
    Uploads
    0

@dhamo
    I ke bere ndonjehere llogarite sa te kushtjone vetem digitalbi dhe tringu me abonim te rregullt???
    Po sa te kushton nje cline ku i ke pothuajse te gjitha paketat europiane ku dhe kerkon te rrjepesh.

lapi eshte ne rregull i dalin llogarite
    por se shpejti do ti dalin dhe te tjereve qe i mungojne

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Me vjen shum keq qe disa antar i marin gjerat personale dhe dashje pa dashje ofendojn dhe te tjeret duke then (u ben te gjith mjeshtra)kjo nuk esht e drejt.
    Nqs-e nje antar pyet per dicka qe nuk e ka te qart se si behet nuk do te thot se do te rjepi njerin ose tjetrin se cdo njeri e di vet se ku i pikon catia dhe mer masat qe ta rregulloj.Ti lem kunjat,ironit dhe ofendimet se fundja te gjith do mesojm nga njeri tjetri prandaj jemi ketu ne forum.

Uploads
    40

un nuk mund te mbaj anen e njerit apo tjetrit se per mua te dy kane te drejte si ai qe don te perfitoje nga nje cline si ai qe don ta mbroje nga perfitimi i te tjereve clinen e tij, prandaj un po pata mundesi do ti ndihmoj te dy. nuk eshte problem i im si e perdorin clinen.
    un di qe ne forum po te kerkosh ndihme dhe po ke mundesi ndihmo.

evitoni ju lutem mesazhet publike me nen-kuptime se nuk lejohen, zgjidhni keqkuptimet ne MP.

Senior Member
    Uploads
    0

Te nderuar, une perdori DM500 me linja falas qe nga 16 marsi 2010 dhe punojn per mrekulli, me asnje nderprerje.
    Keto linja i kam marr ne nje forum te huaj qe ka C: ................... rregullisht.
    Mund te ma spegoj ndonjeri kete pune, si eshte e mundur te mos me verej ndonjeri nga serveri i vet?, apo perse i publikojn keto linja, jan te vjedhura dhe i publikojn?
    Une vete nuk e kuptoj kete pune.

Uploads
    40

Quote Originally Posted by rotnemh View Post
    Te nderuar, une perdori DM500 me linja falas qe nga 16 marsi 2010 dhe punojn per mrekulli, me asnje nderprerje.
    Keto linja i kam marr ne nje forum te huaj qe ka C: ................... rregullisht.
    Mund te ma spegoj ndonjeri kete pune, si eshte e mundur te mos me verej ndonjeri nga serveri i vet?, apo perse i publikojn keto linja, jan te vjedhura dhe i publikojn?
    Une vete nuk e kuptoj kete pune.
    rasti i pare,
    disa raste qe kam hasur une jane persona qe vjedhin me menyra te ndryshme linjat e ndonje konkurenti dhe qe ti prishin linjat ja publikojne.
    keshtu linjat prishen se i perdorin me shume persona dhe ai(i zoti) detyrohet te gjeje peers nga fillimi, dhe po ashtu ti nderroje linjat personave nga fillimi, me nje fjale humbje kohe pa fund etj etj,

rasti i dyte,

kur ndertohet nje server, jepen psh 50 ose 100 linjat e para ne publik ne menyre qe i zoti te testoje stabilitetin e serverit dhe e teston me shpejt sesa te kerkoje peers per shkembime.

prandaj ka, dhe do te kete gjithmone linja falas test qe zgjasin ca dite dhe pastaj fiken. por eshte e lodhshme se do rrish duke nderru linjat her pas here, megjithate sa pa gje me mire linjat test.

Banned
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by dhamo View Post
    Pershendetje fiku75!
    Pergjigjja jote eshte tamam ajo qe i thashe dhe une lapi, po vetem e formuluar ndryshe.
    Une su mendova gjate, po i shkruajta lapi menjehere, se ishte i indinjuar per abuzimet me cline ne kete forum. Por ti je pergjigjur dhe e ke formuluar shume bukur.
    Vetem nje gje te vogel, do ishte akoma me e sakte, sikur tja bashkengjitje asaj qe shkroi lapi.
    Dite te mbare te gjithve
    DHAMO beru njeri i ndershem
    njeriu qe te jep gishtin qe ta shiqosh mos i merr edhe doren
    duhet ta dish se ku e kam fjalen
    kalofsh mir
    avdi68

VIP Member BIG BOBI's Avatar
    Uploads
    70

anetare te forumit,veçanerisht te kesaj teme,do ju lutesha shume ti permbaheni temes,dhe te pergjigjeni nga ana teknike,dhe jo nga ana e bisnesit,(bisnesin bejeni ne pm)
    ketu po flitet teknikisht,a mund te rishperndahet nje cline kur nuk ke te drejten per reshare?!
    pra ,pergjigja duhet te jete vetem teknike,sepse ketu i bie qe nje person qe abuson me abonime origjinale duke i shitur ato per perfitime personale,i kerkon llogari nje tjetri qe abuson me cline e e tij!(qe abuzon edhe ky ,per perfitime personale)
    qe te dyja rastet jane te denueshme!
    1.e para nga ana ligjore!
    2.e dyta ligjore dhe morale!
    sepse po te llogarisim sa humb nje qe jep cline,duhet te llogarisim edhe sa humbin companit e pay tv per humbjet qe i shkakton perdorimi ilegal i sharing!
    pra ti lejme llogarite dhe perqindjet dhe te flasim vetem teknikisht!
    pra,le te ngelet ne ndershmerine dhe moralin e çdo njerit qe abuzon me cline!
    ju faleminderit per mirkutimin!

Page 8 of 11 FirstFirst ... 3678910 ... LastLast
Advertise Here