Po pikerisht kete po kerkojme ne , nje ripshperndarje jo me shume , thjeshte edhe nje dm ne dhomen tjeter ose ne pune, asgje me shume, pse qenka kaq tabu qe nuk thehet kjo pune mor burra??
Shpjegoni se si behet edhe leni paranojat kot.
Po pikerisht kete po kerkojme ne , nje ripshperndarje jo me shume , thjeshte edhe nje dm ne dhomen tjeter ose ne pune, asgje me shume, pse qenka kaq tabu qe nuk thehet kjo pune mor burra??
Shpjegoni se si behet edhe leni paranojat kot.
Ke harruar edhe shtepine e dashnores qe ka dm, te djalit te axhes qe je rrite me te dhe...
Po pse o miq vetem kerkojme... dhe nuk lexojme...
Qe ne fillim fiku75 e ka thene me fjalet e tija dhe une po e perkthej me fjalet e mia eshte budallek.
Pastaj dhamo e tha edhe me troc... nuk ja vlen.
Po pse o miq nqs kemi nje cline qe nje mik na e ka dhene duam tja hedhim? Nqs e keni kaq "fiksim" dhe e doni rishperndarjen vetem per vete atehere veproni keshtu: Vendosni cline ne te gjitha paisjet qe keni, por mbani ndezur vetem ate paisje qe ju po shikoni. Pra kur te shkosh ne dhome te gjumit fik paisjen ne kuzhine, kur te shkosh ne pune fik paisjen e kuzhines dhe te dhomes se gjumit, kur te shkosh tek dashnorja... ca leshin te duhet cline.
Per mua ky thread duhet mbyllur... ose te riemerohet "Si ti biem qylit dhe tja fusim shokut"
Ja ajka e forumit pffffffffff, me i zgjurari, po ku ishe me heret more cun se sedinim ne kete gje, bo bo bo sa te kemi pritur nje koke si ty.
Tani leri paranojat dhe vidh edhe ti si gjithe te tjeret se tani u be kjo pune si puna e qeneve qe marrin nje cope mish edhe grinden per te, haahha, mos u beni merak se nuk ua rishperndajme c-linjen se kemi bizense tjera qe skemi kohe as per nje c-linje ta shohim po thjesht per fiksim.
Mos e kerrcnoni posedonin se ska faj i shkreti, nuk rrezikohen bizeset e juaja me nje reshare o burra, mos keni frike pfffffffffff.
O shqiptar, po cfar beni se nuk ka lezet me keto barcaleta.
Te rrim gjithmon ne tem.
Nuk ka shons me ja fut nje fillestar gjithe juve qe keni kaq vite qe merreni me kete pune. Me konkretisht si mund tja fus une fillestari nje mjeshtri si Fiku75 (me fal Fiku qe po te marr si shembull, por thjesht per tu kuptuar me qarte njehere e mire). Une qe pyes lart e poshte e qe bej lloj lloj pyetjesh prej amatori tja fus nje mjeshtri qe ka vite qe merret me kete pune. Pra nuk egziston mundesia qe une si fillestar te abuzoj me linjen qe me jepet e te bej reshare. Fiku e ka shpjeguar jashtezakonisht shume qarte kete gje. Cfare une nuk kuptoj eshte insistimi i disa forumistave ketu qe shprehen se duam me abuzu me personat qe japin Cline. Po si mund te abuzoj une kur nuk di e para dhe e dyta si mund t'ja hedhe une nje njeriu qe e di kete procedure para meje. Jo mor cuna nuk duam me abuzu por duam vetem ta mesojme si shkon procedura dhe kaq, te pakten kete dua te mesoj vete dhe nuk di cfare duan te tjeret. Tani kisha dhe nje pyetje per keta qe dine dhe nuk duan ta tregojne si procedure. Ju qe e dini, a keni abuzuar vete me cline qe keni marre? Pra a keni bere reshare ju, duke ja futur atij qe ju ka dhene Cline, nese jo atehere pse paragjykoni te tjeret. Kjo eshte qesharake. Prandaj them nese doni me e tregu si procedure do ishte gje shume e bukur se do ta mesonim edhe ne te tjeret. Nese nuk doni me e tregu nuk ka nevoje me i bo moral te tjereve qe po bokan rolin e furbos dhe ska nevoje fare me shkrujt e me e kthy ne chat pa lidhje temen. Ndjese edhe njehere Fiku75 qe te mora si shembull.
Kalofshi mire
Kete thashe ne dy poste me siper...
Une per vete kam mesuar shume nga ky forum. Ose me sakte duke lexuar ne kete forum. Per mua pasi lexova: http://www.satsupreme.com/showthread...Azbox-Qbox-etj... Me konkretisht postin nr.7 te "the_shepherd" gjerat me jane thjeshtuar...
Ka dhe shume manuale te tjera mjaft te mira qe te mesojne shume. Mjaftojne t'i lexojme dhe ti provojme.
o çuna po nuk behet more çuna ne teori behet, mjafton te lexoni dhamon, kurse ne praktike do shikoni vetem ngrirje figure.
te gjithe kete çorbe do ta beni vetem nese do tju lejoje ai qe ju jep linjen, mjafton te lexoni ça kam shkruar une me siper, ose po e permbledh me nje fjali.
edhe sikur ju ta beni kte prove, mua ne server me dalin te dhenat tuaja sa ecm harxhoni ne ore, dhe po desha une te behem "qorr" ju vazhdoni te shikoni perndryshe e shkepus. (kur them une, e kam fjalen kushdo qe ju jep linje nga serveri)
per mua ja vlen te merreni me hoby por kjo qe kerkoni te beni eshte "te keni dy linja nga nje" dhe menyra si doni ta beni eshte e gabuar.
dikush tha qe vetem 1 reshare e dua, sa per dhomen, po sikur un te kem 300 kliente nga 1 reshare ne kte menyre? un skam me 300 por 600 kliente, serveri fillon e nxjerr tym, etj etj etj.
sidoqofte per prova jemi ketu, dhe forumi per kte pune eshte, prandaj te gjithe jane te lire te bejne prova.
Rendsi ka qe mos te abuzohet me "Gjen e tjetrit".. Kur je duke pa qyl pse do me e abuzu ?? flmm :)