kalispera, na rotiso kati apo tin arxaia istoria?
exo mia karta gnisia tis nova kai den grafei pano ti version einai!
ti vazo sto humax kai mou leei version 1.9, serial 00049*****
pou simenei?
mporo na tin pliroso kai na anoiksei, kai an ginete auto,
iparxei tropos na ti diavasei to cccam?
pantos to emk de leei na ti diavasei.
euxaristo!
signomi, mikro paidi eimai. pou na ta ksero auta
den ta prolava!
eipa kai go, pos kai den grafei version pano???
euxaristo pantos.
thelo na valo se 3 diamerismata me dreambox nova, pos na diavaso mia gnisia karta niv@? to cccam apo mono tou ti zeta ti diavazei me ta gnosta conf?
μεχρη στιγμης ολες τις διαβαζει, για αργοτερα δεν ξερουμα
Den tis diawazei oles, oi kainourgies pantrewonte me to diko tous box kai den paizoun se allo....
Pros to paron iparxoun 3 tropoi na glitosete to pantrema to dekti kai kartas.
Osoi loipon den exete gnisia karta kai thelete na parete tora pou girizei (sta 30/mina pige + 50 logodosmenos dektis anakgastika) diavasa se ena periodiko 3 tropoi gia na glitosete to pantrema. Oi 2 tropoi theloun tixi gia na petixei i patenta.
1on pernete til meta tin energipoiisi tis kartas ston panasat kai zitate na xorisoun me fones kai vrisidia.
2on energopoiite tin kenourgia sas karta se ena sigkekrimeno dekti topfield, opou eneropoiite kanonika kai as zitaei i karta gamo, autos o gamos den ginete pote.
3on epilegete dekti kai sindromi pvr, fortoneste 300 euro to dekti kai 7.5 to mina epipleon alla i kartoula sas paizei opou goustarete kai stinene kai oraio serveraki an thelete.
Leptomeries den ksero, se ena periodiko ta diavasa sta grigora. Opoios kserei kati gi auta as pei i as me diorhosei.
Vangelis Larisa
re paides akougetai oti an paei h kyra sto ird3 terma to sharing ths original kartas (etsi ki alliws tote mono original 8a xoun meinei).
Vevaia, to systhma den einai akomh energo gia na mporei na pei kaneis -meta apo dokimes- me sigouria ti paizei...
Omws kala 8a htan an kapoios "kalos gnwsths twn cs pragmatwn" egrafe pros enhmerwsh thn gnwmh-proswpikh apopsh tou gia to ti einai pi8anotero na symvei...
Eyxaristw
re paidia mhpws xerei kanenas pws mporw na dwsw eikona kai hxo mesw kartas apo ton proview3051fae ston tecview2051fae. dhladh na einai server h karta ston proview kai client o tecview.
eyxaristw....!!!!