giasas filoi ego exo 3 cartes galika ola italika ke algegira afto pou zitao ine i nova na kanoume alagi opios teli as mou apantisi
giasas filoi ego exo 3 cartes galika ola italika ke algegira afto pou zitao ine i nova na kanoume alagi opios teli as mou apantisi
giasas patriotes tha ithela na rotiso pos mporo na kano to dbox2 ( philips SAT ) na doulepsi tin gam** (no**) + tin sk* (germanias). exo multicam glj soft tin teleutea kai cccam 2.0.11 + newcs 1.65 kai ola ayta na ta mirazo diamesou net ston aderfo mou kai stin aderfi ...
eyxaristo ...
Γειά σας παιδιά, θα το γράψω εδώ αυτό που θέλω αν και δεν πολύ κολάει έχει ξανά αναφερθεί σ' αυτό το thread.
Θέλω να στήσω vpn μεταξύ δύο ή το πολύ τριών dm500, ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνω, είναι εύκολο, υπάρχει κάποιος οδηγός;;;;.
Ή αν υπάρχει κάποιος που το έκανε τουλάχιστον να εξηγήσει τα βήματα, με gemini μάλλον δεν γίνεται, θα πρέπει να βάλω nabilo vpn;;
Αν το καταφέρω είναι ασφαλές vpn και cs δλδ δεν μπορουν να αποκρυπτογραφήσουν την "συνομιλια" των κουτιών;;
παιδιά έχω μια ερώτηση που εδώ και καιρό παλεύω να βγάλω άκρη...
υπάρχει κάποιος δέκτης που να κάνει CS (μέσα στο σπίτι με rs-232) κ να παίζει κ την Γατα κ την ΤΙΤΑ?
θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως μια απάντηση.
ευχαριστώ...καλή χρονιά!
παιδια μπορει καποιος να μου πει τι διαφορα εχουν οι Cccam me τους Gbox servers?
Καμμιά μεγάλη διαφορά. Βέβαια το gbox δεν είναι public και δεν μπορείς να κάνεις πολλά πιά, αλλά το cccam είναι ανοικτό και προοδεύει.
Με αφορμή αυτά θα ήθελα να ρωτήσω είναι δυνατόν και πώς να συνδέσει κανείς στο gbox server ένα cccam client ??
(Εξοπλισμός 2 dm500 / το ένα τρέχει gbox server με την ακατονόμαστη και το άλλο cccam client σε άλλους σερβιτόρους-όχι με πληρωμή απλά για λόγους του να το πετύχω)
Έχω δοκιμάσει ότι βρήκα στο ιντερνετ και το cccam είναι πράσινο με 0 κάρτες και το gbox δεν το βλέπει σαν συνδεδεμένο peer.
Καμμιά ιδέα αγαπητοί?
Απλα σου κανω copy paste το συγκεκριμενο κομματι απο το CCcam.cfg το οποιο υποθετω εχεις περασμενο στο σερβερ σου.
Δες και το παραδειγμα μιλαει απο μονο του.
# syntax for add gbox connection
#
#G: <pass> <localhost> <localport> <peerpass> <peeraddress> <peerport>
#
# support optional limits just like C line (ignore shares more than 'uphops' away)
# { caid:id(:uphops), caid:id(:uphops), ... }
#
# example:
#
# G: AABBCCDD my.address.tv 2500 12345678 peer.address.tv 2500
Φιλικα Τζιμακος![]()
dremar se euxaristo poli!! einai telio tha to prospathiso otan mporeso... tora mia erotisi:
einai asfales?? dld an exo f0rthn3t kai cs
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όπως έγραψα όλα αυτά τα έχω κάνει αποτέλεσμα μηδέν όμως.
ισως κάποια άλλη ιδέα