Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 36 of 41 FirstFirst ... 1126313435363738 ... LastLast
Results 351 to 360 of 408

Thread: Μoίρασμα κάρτας[cs] - Guides for PC and dreambox

Senior Member
    Uploads
    10

Re: OΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ to cardsharing (cs)

wraio to ma8ima tou dns.
    kairos na 8imi8oume ti ma8ame sto panepistimio gia tous ierarxikous?

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Λοιπόν εγώ θα ρωτήσω εδώ (γιατί όλοι εδώ κοιτάνε) και αν η ερώτηση είναι off-topic παρακαλώ πολύ τον moderator να μην την σβήσει αλλά να την μεταφέρει στο σωστό thread.

Έχω ένα πιάτο με ένα quad lnb από το οποίο φεύγουν 2 καλώδια ένα πάει στον panasat του πεθερού μου και ένα στον edision τον δικό μου. Μέχρι σήμερα ο καθένας έβλεπε με την γάτα του αλλά δεδομένων των συνθηκών (σκοτάδι μαύρο και παχύ) και επειδή πλέον θέλω να ασχολούμαι μόνο για χαβαλέ με τις γάτες (βαρέθηκα το άνοιξε κλείσε και την γκρίνια από το σοι) θέλω μια σαφή απάντηση στην παρακάτω ερώτηση.

Ενεργοποιώντας την συνδρομή μου στην ακατανόμαστη (Έχω κάρτα που γράφει πάνω Version 5) υπάρχει τρόπος να μοιράσω με την παραπάνω συνδεσμολογία που ανέφερα μια κάρτα στα δύο σπίτια? Θα βλέπει ο καθένας τα δικά του?

Ευχαριστώ πολύ

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

@kmarag

nai!

* metaferthike edo

Member
    Uploads
    0

mporeis na vlepeis mexri kai 7 tileoraseis kai o ka8enas na vlepei oti..8elei. me mia karta mono.apla ka8e tileorasi 8elei ton apodikopoihti tis.

Senior Member
    Uploads
    0

Re: OΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ to cardsharing (cs)

χαλασε η συμφωνια με νοβα και μεταδιδεται απο την ερχομενη παρασκευη επισημα ελευθερο

Member kossi1982's Avatar
    Uploads
    0

Re: 7._ Cardsharing (cs) - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

magkes, an mporei kapios as apantisei

an kano mia sindromi stin n**a, gia na mirazo se 3,4 atoma ti akrivos tha xreiasto?
    oloi sin emena exoun internet alla oxi apodikophiti me lan!

an thelei na voithiso kapios mporei na mou steilei kai pm!

euxaristo!

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kossi1982 View Post
    magkes, an mporei kapios as apantisei

an kano mia sindromi stin n**a, gia na mirazo se 3,4 atoma ti akrivos tha xreiasto?
    oloi sin emena exoun internet alla oxi apodikophiti me lan!

an thelei na voithiso kapios mporei na mou steilei kai pm!

euxaristo!
    Υπαρχει ο κλασσικος τροπος με CS οπου υπαρχει ενας server κι οι υπολοιποι εχουν dreamb0x. Κι οπως ειναι γνωστο πιανουν καθε μηνα μερικους που το κανουν αυτο. Ο λογος? Η επικοινωνια με client-server γινετε σε ενα συγκεκριμενο port το 100xx. Οι providers λοιπον σκαναρουν σαν τρελοι το traffic σε αυτη την πορτα κι ειδικα η F0rthn3t μετα την εξαγορα της N0v@. Αναλυουν τα πακετα με ειδικο λογισμικο, βρισκουν τα IP των client και server, με εισαγγελικη εντολη ρωτανε τις εταιρειες σε ποιον πελατη τους αντιστοιχει το Χ IP, γινετε ταυτοποιηση στοιχειων βαση του IP, βγαζουν κι ενα ενταλμα και πανε και χτυπανε τις πορτες μετα και μαζευουν κοσμο. Οσους πιασανε κανανε CS με Unencrypted data στο standard port. Με λιγα λογια επαιζαν με την φωτια. Οι "πελατες τους" καπως δικαιολογουνται καθως λογικα δεν γνωριζαν τεχνικα θεματα αλλα οι μαγκες που τους πουλαγαν την υπηρεσια θα επρεπε να γνωριζουν ποσο ευκολο ειναι με sniffering να τους τσιμπησουν και πηραν τοσο κοσμο στο λαιμο τους.

Αν παρολα αυτα θες να ασχοληθεις με το CS μπορεις να το κανεις στηνοντας ενα VPN και να περνας ολη την κινηση μεσα απο αυτο. Ετσι παρακαμπτεις την επικοινωνια απο το standard port καθως ολη περναει μεσα απο το VPN, βαζεις κι ενα encryption key 2048 bit κι ασε μετα να ψαχνουν. Ο τελειος συνδυασμος για CS ειναι το Nabilo Darkstar Image για το Dr3amb0x και VPN. Αν δεν εχεις τις γνωσεις να στησεις κατι τετοιο θα σου προτεινα να μην βουτηξεις σε αυτα τα νερα

Δεν θα μπω στην διαδικασια να αναλυσω βημα βημα πως στηνεται κατι τετοιο. Απλα θεωρησα καλο να σου δωσω μια ιδεα τι παιζεται, πως παιζεται και ποσο επικινδυνο ειναι κατι τετοιο χωρις τις απαραιτητες γνωσεις και προφυλαξεις αυτη την περιοδο.

Member
    Uploads
    0

Ean esy kai oi ypoloipoi briskeste konta dil polykatikia me diktyaki lan...ean briskeste pio makria peri ta 2 km 1 access point stin taratsa apo enan kai asyrmatoi clients oi ypoloipoi me panelakia (kai optiki epafi)! Yparxei kai to AWMN alla den xero ti akribos mporei na pexei ekei! Paides prospa8iste ektos internet mi sas faei i agonia!

Member gurukos's Avatar
    Uploads
    0

Παιδιά καλησπέρα! μετα το χαμό που προέκυψε με τα γατιά άρχισα να σκέφτομαι το cs με νέα συνδρομή (το φθηνό πακέτο) για να βλέπουν τα πιτσιρίκια κανα μικυμαους και ο γέρος κανα ντοκυμαντέρι (μέχρι εκεί - εγω tv δεν... λίγο 'παιχνίδι' με το γατάκι μου έτσι για επιφορφωτικούς σκοπούς, αλλά τώρα πια πάπαλα... αργοπεθαίνει το κακόμοιρο...).
    Αυτό που με βάζει σε σκέψεις ειναι το περιβόητο πάντρεμα κάρτας-πατατοσατ... Είδα κάποια στιγμή ποστ απο 2 μέλη (dyndns & gatos) οτι υπάρχει λύση σ'αυτό. Τελικά μπορούμε να μάθουμε λεπτομέρειες;Γίνεται όντως; Μπορεί κάποιος να απαντήσει θετικά και με λεπτομέρειες;
    Ευχαριστώ εκ των προταίρων για κάθε ειδους απάντηση
    Φιλικά (πάντα) gurukos.

Junior Member
    Uploads
    0

Εγω θα πω για αλλη μια φορα. Προσεξτε το CS αν δεν ειναι encrypted μεσω VPN. Το να στησεις ενα CS server χρειαζεται το πολυ 1 ωρα. Κανει καποιος μια συνδρομη, στηνει ενα XP, συνδεει ενα reader, βαζει ενα NewCS, ρυθμιζει το xml, σου στελνει μια γραμμη, την βαζεις και βλεπεις. Το ποσο θα παρει να σου χτυπησει καποιος την πορτα δεν το ξερω. Με το κυνηγητο που εχει αρχισει δεν το προτεινω, τουλαχιστον προς το παρων. Αν καποιος απο αυτους που επιασαν καταφερει να αποδειξει οτι ειναι παρανομο το sniffering στο traffic του, θα αλλαξουν πολλα. Μεχρι τοτε ομως "Be safe that sorry".

Page 36 of 41 FirstFirst ... 1126313435363738 ... LastLast
Advertise Here