pio mhxanhma kanei giaa aythn thn doulia na einai kai fthno ..
pio mhxanhma kanei giaa aythn thn doulia na einai kai fthno ..
ti mixanima 8es?
Mallon ennoei na valei pc na kanei CS... an nai tote ena palio pcaki pou apla na exei esto kai 256mb ram.. karta othonis oti nane .. ena diskako otinane kai mia kartoula diktiou kai telos. Katopin vazeis Debian V5 to netinstall pou einai to minimum sistima pou theloume kai se misi oritsa eisai etimos.. a to mixanima na exei USB h siriakes gia to cardreader sou. Oso gia to pos vazeis to debian einai apli i egkatastasi kai telioneis se misi oritsa.. apla kane search sto google me "Debian Cccam Server" kai tha vreis amesa apeirous odigous.
me auto to programmataki sto pc einai dinaton na parakoloutheis ti vlepoun oi clients sou kai na tous stelneis kai minimata stin othoni?
me ekane entiposi otan to akousa
kai poio programma einai auto file kosii?
pios mporei na me boithisei sto << Hydrabox Wireless Multi-Access Programmer Version 1.1 >> ean kanei gia to avon,fainetai kalo mixanima
Pedes kalimera
Thelo na kano stream to db exo dimiourgisei dyndns anoigoi to db stin selida allazo kanalia kanonika alla eikona tipota sto vlc kapia voithia
Kalimera.
Mipos kserei kapoios pos prepei na epeksergastei to hadu.ini gia na leitoyrghsei o cccam server?
edit: to vrika