me falni per temen:
por a ka ndonjeri njohori se kush eshte LNB me e mire per te kapur sinjal te dobet(pra kanale qe ne satelite te ndyshem kane probleme ) :
dua te di se cila LNB(db04,db05 etj) eshte me e mire nga eksperjenca e juaj
me falni per temen:
por a ka ndonjeri njohori se kush eshte LNB me e mire per te kapur sinjal te dobet(pra kanale qe ne satelite te ndyshem kane probleme ) :
dua te di se cila LNB(db04,db05 etj) eshte me e mire nga eksperjenca e juaj
per mendimin tim LNB me e mire eshte (LNB db01 ).
Qe te thashe per LNB (noise db0.1) e kam degjuar dhe lexuar nga disa materiale italiane qe flasin per satelitet dhe thone qe lnb me (noise db0.1) eshte me e mira.po dhe po te shohesh prodhimet e kokave te sateliteve kane filluar me lnb (noise db0.6) ,se a kam patur vete nje te tille dhe tani kane shkuar deri tek lnb (noise db0.1). kete di te them une dhe keshtu e mendoj se eshte.
po eshte e vertete lnb 0.1 db eshte me e mira.sa me e vogel te jete db(njesia matese e zhurmes) aq me e mire eshte lnb.mesa di une deri tani 0.1 eshte me e vogla.ekziston dhe lnb 0.1 db HD e cila supozohet te kete performance me te larte.
Edhe une keshtu kam degjuar sa me i vogel te jete decibell (njesi matese e zhurmes) aq me e ndjeshme eshte koka edhe ne dyqane qe kam pyetur keshtu me kane thene p.sh. 0.1 eshte me e ulta mesa duket per momentin qenka ajo qe thote ferrari 0.1 db HD. pse me e ulta eshte me e mira as une nuk e pergjigjen me vjen keq
Mirembrema,
shume prodhues deklarojne figuren e zhurmes 0,1 kur ne realitet nuk jane.
sa me e ulet te jete fig. e zhurmes aq me e mire eshte koka. por duhet te zgjedhim koka marke.
nga markat me te mire absolutisht ne perdorim jo pse e them une por te gjithe specjalistet e satit eshte marka invacom 0.3 db sepse 0.1 akoma ska kjo marke por ama i ka 0.3 reale dhe me kte kap edhe ndonje sinjal te dobet ufosh lol.
pra eshte marka e specjalizuar per trasponderat e pakapshem nga kokat e tjera.
keni kujdes ne treg shiten shume invacom fallco.
shume faliminderit te gjthve
FIKU ,FERRARI: pra te gjithve
pra lnb 0.1 eshte me e mira
Sqarimi i dhene nga Fiku me i sakti.Sot gjen ne shitje lnb me 0.2db reali.Kam lexuar qe 0.1db eshte me shume reklame,se sa realitet teknologjik.