Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 100 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Results 11 to 20 of 999

Thread: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ

Banned
    Uploads
    40

Thumbs up Re: [ lnb ]me e mire

Quote Originally Posted by Neim20 View Post
    Sqarimi i dhene nga Fiku me i sakti.Sot gjen ne shitje lnb me 0.2db reali.Kam lexuar qe 0.1db eshte me shume reklame,se sa realitet teknologjik.

si ne te gjitha punet luan MARKA,kjo eshte e saket
    do mundohem te gjeje nje LNB te mire se eshte duke me lodhur NILESAT
    eshte nje frekuence kokefort qe me terboj fare

2. Advertise Here
    VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Re: [ lnb ]me e mire

Pershendetje

Edhe une pajtohem (te pakten teorikisht) qe sa me e vogel DB aq me mire.

Ne praktike
    Te njejten pyetje e kam bere dhe une para 3-4 muajsh se kisha probleme me sinjalin ne disa frekuenca ne Nilesat dhe 26*E dhe morra pak a shume te njejten pergjigje.E ndrrova koken LNB nga 0.6 apo 0.8db(se mbaj mend mire) dhe vura nje 0.2db rezultati ishte sh i kenaqshem pata nje rritje te sinjalit nga 20-30% qe ishte shkoi 50-60%.Me pas kam provuar dhe lnb te tjera (pervec 0.1db) dhe gjithmone 0.2db me ka rezultuar me e mira.
    Zakonisht kokat LNB i blej ne nje market "Media Market" qe merret vetem me elektronike aty me rekomanduan nje INVACOM 0.3db si me e mira sic tha edhe FIKU. Eshte me shtrenjte por ketej nga Europa s'para i vene cmimet kot ne ere.
    Ka te ngjare te shkoj ta blej nje.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Zakonisht kokat LNB i blej ne nje market "Media Market" qe merret vetem me elektronike aty me rekomanduan nje INVACOM 0.3db si me e mira sic tha edhe FIKU. Eshte me shtrenjte por ketej nga Europa s'para i vene cmimet kot ne ere.
    Ka te ngjare te shkoj ta blej nje.

Ketu ne Itali ose France nje invacom kushton rreth 32 deri 35 euro por duhet me e ble ne dyqan me garanci sepse po e bleve ne ebay nje koke te tille rrezikon shume te te vije nje fallco, dhe me besoni kam lexuar shume veta te cilet kane blere nje "invacom" per origjinale dhe i ka rezultuar akoma me e dobet si sinjal sesa nje koke jo marke.

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Me vjen mire qe te gjithe shprehin dhe ndajne te njejtin mendim po ashtu si dhe une. LNB 01db eshte me e mira normalisht, por une mendoj se eshte me e besuesheme fjala qe ka thene Fiku kjo sepse vertet keto LNB qe shiten sot ne tregjet tona jane te gjitha fallco pasi ai shenim qe i vihet siper LNB si 01db eshte vetem per te kenaqur syrin e klientit dhe jo sepse ajo LNB eshte vertet 01db. Me sa kam degjuar LNB-te 01 db perdoren vetem nga televizionet dhe nuk dalin ne shitje te lire ne treg,keshtu qe per ne eshte mire ta kethejme vemendjen ne ato LNB qe jane marrke dhe qe tregojne realisht ate fuqi qe kane. Dhe dicka tjeter me sa di une dhe LNB 01 db nuk luajne ndonje rol te madh ne rritjen e kualitetit te sinjalit por thjesh ato ne momentet kur ajri ka ngarkese lageshtie ose kur koha eshte e prishur apo kur bie bore LNB-ja 01db arrin te rruaje te njejtin cilesi figure dhe duke pesuar pak renie te sinjalit, per kete sherben, dhe jo ta perdorim si motiv duke thene se rrit kualitetin apo cilesine e sinjalit. Ky eshte mendimi im.

Banned
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by aldo224 View Post
    Me vjen mire qe te gjithe shprehin dhe ndajne te njejtin mendim po ashtu si dhe une. LNB 01db eshte me e mira normalisht, por une mendoj se eshte me e besuesheme fjala qe ka thene Fiku kjo sepse vertet keto LNB qe shiten sot ne tregjet tona jane te gjitha fallco pasi ai shenim qe i vihet siper LNB si 01db eshte vetem per te kenaqur syrin e klientit dhe jo sepse ajo LNB eshte vertet 01db. Me sa kam degjuar LNB-te 01 db perdoren vetem nga televizionet dhe nuk dalin ne shitje te lire ne treg,keshtu qe per ne eshte mire ta kethejme vemendjen ne ato LNB qe jane marrke dhe qe tregojne realisht ate fuqi qe kane. Dhe dicka tjeter me sa di une dhe LNB 01 db nuk luajne ndonje rol te madh ne rritjen e kualitetit te sinjalit por thjesh ato ne momentet kur ajri ka ngarkese lageshtie ose kur koha eshte e prishur apo kur bie bore LNB-ja 01db arrin te rruaje te njejtin cilesi figure dhe duke pesuar pak renie te sinjalit, per kete sherben, dhe jo ta perdorim si motiv duke thene se rrit kualitetin apo cilesine e sinjalit. Ky eshte mendimi im.

aldo faliminderit
    une ate dua qe kjo LNB 0.1db te ruaj fuqine
    sepse pikerisht ne kete periudhe nilesat ka shume probleme me ajrin
    plus kur koha eshte e vrenjtur
    OK :tani do shof te bleje nje LNB 0.1db

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by hallowinside View Post

aldo faliminderit
    une ate dua qe kjo LNB 0.1db te ruaj fuqine
    sepse pikerisht ne kete periudhe nilesat ka shume probleme me ajrin
    plus kur koha eshte e vrenjtur
    OK :tani do shof te bleje nje LNB 0.1db
    duhet te jesh me shum fat te gjesh nje lnb te tille pothuajse nuk ekziston ne treg edhe ato qe shkruajne 0.1db nga burime te sigurta nuk jane 0.1db flasim gjithmone per tregun prandaj duhet te kesh kujdes per mendimin tim studio njehere variantin qe te tha fiku per nje INVACOM 0.3db

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

me falni ca mendimi keni per lnb ose produkte te tjera si psh motor te markes v-tech. me sa pashe ne gogle nuk egzistonin fare keto produkte psh lnb 0.1vtech. a eshte marke kjo apo jane thjesht produkte fallco.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

disa foto te LNB invacom 0,3 db

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ferrari_666 View Post
    me falni ca mendimi keni per lnb ose produkte te tjera si psh motor te markes v-tech. me sa pashe ne gogle nuk egzistonin fare keto produkte psh lnb 0.1vtech. a eshte marke kjo apo jane thjesht produkte fallco.
    Ne treg qarkullojne shume produkte fallco kokash gjoja jane 0.1 db te cilat vetem nje levizje te vogel ti besh kabllit nga lnb me reciverin te digjen direkt ose gjate kaimit te kohes nga shirat debora pesijne renie te sinjalit si modeli Vtech,Online,Sti dhe disa modele qe per mua nuk vlejne fare.

VIP Member supervisor91's Avatar
    Uploads
    4

me falni se ndoshta po postoj pak jashte teme po desha te pyesja a mund te gjej si kjo pajisja per gjetjen e sinjalit ne ndonje dyqan ne tirane. por te jete elektronike si kjo ne figure ose dicka e ngjashme.

Page 2 of 100 FirstFirst 12347122752 ... LastLast
Advertise Here