po ci do keta mor shoku mer nje dm te uroj zoti
shiqo edhe pse e ke cek qe jo linux ama un te sygjeroj per nje dm500 sepse tjert nuk ja vlejn un po te tregoj deri sa jom fut ne linux reciver jom lodh duke i ndrru reciverat jo Starsat jo Technikus jo Kopernikus kshtu qe merr ni dm500 e gjen dikun nje linj dhe je paqt ski nevoj me u lodh duke lyp qelsa e sene sikur me dekoderat tjer edhe per ka qmimi osht i lir per ne Prishtin e merr me 55 Euro dmth Clon po ja vlen se un te till e kom qe 2 vite edhe nuk kom problem me to
freshmaker une jam ne prishtin ku mundem me gjeten mas shumti paisje per sat lloje te ndryshme te resiverave linux e kom fjalen se krejt i ka marren digitalbi i ka ble te gjitha i ka ba pika zyrtare te shitjes nuk ka asgje tjeter perpos kaonhd perpos nje vendi aty te daxa eketronik eshte qel nje afer po thirrke kotech e di qe ka dreambox 500s
Lidhur me sugjerimin qe ngrihet per blerje aparati.Mendimi im eshte shume ndryshe nga mendimet e mesiperme. PSE?
STARSATI eshte vertet aparat i mire por nuk e ka jeten me shume se dy tre muaj. Jo persa i perket gjendjes fizike, po persa i perket
programeve ose update file qe mund te kete nevoje aprati ne kerkese te kohes. Ai arabi qe prodhon Starsatet ne cdo jave sajon
nje seri te re .
Aparati me i mire per mendimin tim persa i perket katekorise ke kerkohet eshte HUMAX 5400Z i cili eshte nje aparat vertet i persosur
dhe i ka rezistuar shume kohes aq sa dhe sot me ane te kabllit rs-232 hyn ne shering ne NewCam dhe CCCam.Edhe nese e gjen te
perdorur nuk ka problem.
Ndersa me fantastikja eshte Sky star2 qe instalohet ne kompjuter i cili nuk kushton me shume se 35 euro.
ndersa varianti skystar2 HD kushton rreth 110 euro.
Edhe DREAMBOX500 eshte vertet e mire.
Edhe une nuk mendoj si ti, te gjitha qe ti i permend ishin vertet ne kohen e vet fantastik por tash kan ndryshuar koha,Mir e tha Freshi qe per momentin vetem dreambox eshte zgjidhje e duhur,edhe humax ishte i mire kur kishte emu por tash nuk eshte stabil sepse po te lidhesh humax me 232 ne NewCam dhe CCCam shume do te kesh freeze,edhe pse me se shumti me pelqen humax prap seprap dreambox eshte per momentin me i mire dhe me stabil se paku une mendoj keshtu
po dhe une keshtu mendoj dreambox eshte me stabel dhe pa freeze tani kohet e fundit kam marre nje DM800HD dhe jam shume i kenaquar