Kerkoj te blej 2 aparate satelite qe te operojne dhe te hapin sa me shume kanale nga platforma te ndryshme te sateliteve ne 13,16,19 gradeshit dhe te tjera pocione. me kontaktoni ne PM
Kerkoj te blej 2 aparate satelite qe te operojne dhe te hapin sa me shume kanale nga platforma te ndryshme te sateliteve ne 13,16,19 gradeshit dhe te tjera pocione. me kontaktoni ne PM
prshd
ne kto momente jam ne tr,ata qe me kan kontaktu ne pm te vijne e te terheqin ato qe me kan porositur
Nje DM 500 ka ndonje?
pershendetje djema.me duhen 3cope dm 500.mund te me ndihmoni?
prsh jani.nuk mundem te komunikoj me pm me ju.ju eshte mbushur storagi i mesazheve
The following errors occurred with your submission
* jani_sat has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Pershendetje te gjitheve!
Jam i ri ne kete forum keshtu qe mire se ju gjeta. Isha i interesuar per ndonje oferte per cardsharing. Mundesishte paketat Digitalb, Supersport, Tring edhe ndonje paket tjeter qe punon ne te njejtin pozicion te antenes satelitore, ose me LNB shtese. Kerkesa vlen per qytetin e Pejes ne Kosove. Per momentin kam vetem lidhje interneti dhe asgje me shume. Prese ofertat apo ndihmen nga ju per te gjitha cka me nevojiten. Ju faleminderit per mirekuptim, Anera.
jam i interesuar te blej nje dreambox dm 500 ose 600 dhe po te jete dhe ndonje marke tjeter ska problem ka njeri per te shitur te me shkruajne ne pm time per me gjate
Dua te blej nje aparat sat. me ose pa linux (spiderbox,dreambox,azbox...),kush eshte me i miri ne perdorim,por edhe ne vartesi te cmimit, me HD.Pershendetje!!!