pershendetje, u be pothuajse 1 muaj qe kam blere nje dm800 hd pvr
por ka ngelur pa pune pasi nuk kam nje card sharing :P edhe per momentin po perdori nje dm500-s me card sharing
nqs ndonjeri do me ofronte ndonje klient ose oferte per nje klient,
do ti jepja nje host (unlimited bandwith, space) edhe nje domain ose programemania.org ose albwrz.com (jane 100% te mijte :P )
nqs eshte i interesuar ndonjeri, te na thote, cfare sateliti ka mundesi, sa kohe, etj! :)
Pershendetje, kam nje DM500s qe e kam bler ne janar te ketij viti... aparati eshte vetem 5 muaj i perdorur, ka brenda "abonim" "sharing card eutelsat 16 GRADE - hotbird 13 GRADE (te pakten keta kam provuar une)
Arsyeja qe po e shes eshte se kam marre nje dm800 hd pvr edhe dm500s ka ngelur pa perdorur edhe abonimi po shkon kot.... :) abonimi mbaron ne janarin e vitin 2012
Cmimet fillojne nga 90Euro!!
Aparati eshte me ccam2.1.1 Gemini image! rreth 90% te pjeseve brenda i ka si origjinali, ate pjesen e cipit te verdhe (e ka te zi), diodat e medha (jane te vogla), pjesa e mbyllur (eshte e hapur)! shkrimi i shkurter ne fund (eshte i gjate)!
gjeja qe nuk pershtatet eshte vetem ajo pjesa e gdhendur! akoma kam paketimin origjinal...!
per me shume shiko nje foto kopja nga origjinali pergatitur nga une!
![]()
kerkoj nje karte smart Tring.
Kush me sugjeron ndonje dekoder(jo hd)qe te mund te hape bulsatin(manualisht).Mundesisht edhe cdmimi