Kush mund te me sugjeroje ndonje dekoder hd qe te lexoje kartat e digitalb dhe tring.
Kush mund te me sugjeroje ndonje dekoder hd qe te lexoje kartat e digitalb dhe tring.
po psh vu+duo vu+ uno prefekt per DGA kart
(cmimi 99 euro ben ky ketu,por nese ta lejon portofoli ka edhe me te mira dhe me te shtrenja se ky)
Digiquest 6670HD - ricevitore sat HDTV, PVR ready
Ricevitore sat digitale per canali HDTV e stanndard (MPEG 2-4), PVR Ready con porta USB, lettore cards Conax, slot common interface.
Pershendetje, jetoj ne Tirane dhe jam i interesuar per nje dreambox DM500HD dhe DM800HD. Sa kushton secili dhe ku mund ti gjej???Flm.
Ne fillim bej nje prezantim ketu pastaj bej bej pyetje sa te duash ne forum
Ju lutem a mund te me thuani sa shkon nje dreambox dm500s, dm500hd dhe nje dm800hd.A mund ti gjej ne Shqiperi???
nuk di se cfare te them dhe nuk te ndihmoj dot sepse ne shqiperi ka vetem klone te qelbura kineze kjo dihet sepse fuqia blerese ne shqiperi eshte e ulet dhe per pasoje vetem klone kineze do blejne shqiptaret e varfer,nuk e besoj se te tregu ne tr ka origjinale ndersa cmimi larte ne shqiperi eshte per faj te doganes,dhe makuterise se tregtareve
nuk e di portofolin tend por nese ke mundesi blej origjinale se jane me te mira,mjafton ta porositesh ne itali apo greqi me ndonje mik apo kusheri,them se duhet te shikosh edhe ne kosove apo maqedoni,gjithmone blej origjinale se jane me te mira dhe me cilesore
cmimet (ku edhe mund te blesh) i ke ketu
kalofsh mire
Une qe ne fillim kur kam ble dm time nuk jam interesuar me e blere knej ne shqiperi, pasi me thane se ne kosove jane me lire.
Une dreamboxin tim e kam blere ne kosove ( Suarek) ne nje supermarket dm500s 65 euro para 5 muajsh, te them te drejten origjinale me thane ato nuk eshte e klonuar, se kishte dhe te klonuar 40-50 euro. Atje me ka zene syri dhe dm800 hd. Gjithashtu ke dhe ne prizren dreambox.
Te pershendes