pershendetje amund te me ndimoni ku mund te blej nje drembox dm500 ketu ne tirame.
Me pare duhet te prezantohesh ketu tek tema e pershendetjeve dhe prezantimeve, pastaj te besh pyetje ne forum.
pershendetje .dua te ble nje openbox s9 hd.por doja te me ndihmonit pak,kam nje linje te shpejte interneti ne shtepi .i hap dot paketat shqiptare dhe greke me cccam ky aparat dhe si,sepse nuk kam pasur ndonjehere ,vetem me modyle para disa vjetesh.jetoj ne athine ju pershendes
Pershendetje te gjitheve,
satellite_receiver_wifi_bridge_for_dm500_dm600_v0.jpg_200x200.jpg
Mund te me thot kush se ku mund te blej ne Tirane si keto ketu ne foto.
WIFI Bridge for DM800 / DM500
wifi bridge for dm800 /dm500
1.SSID Broadcast Yes
2.small and compact (9cm x 5cm x 1.5cm)
3.supports WEP (64 bit)...
Brand Name:
WIFI Bridge
kush ka mundesi mund te kontaktoj ne PM
flm
open box hap cdo gje te hap cccam, ka sherbime ne internet qe perfshijne dhe paketat shqiptare. ndoshta gjen dhe free por zakonisht zgjasin pak. keto me pagese 10 deri 20 euro muaji.
Posti nuk ishte krejtesisht jashte teme, ishte pergjigje e pyetjes se bere pak me siper mbi openbox nga bilthan, ose nqs do te jesh i perpikte duhet ti terheqesh vemendjen edhe atij qe beri ate post se pari.
Me gjithe dashamiresine e mundshme, ndonese e di qe behet per nje qellim te mire, duhet te them qe nganjehere ju cuna beheni pak te fiksuar mbi kete ceshtjen e postit te pare tek prezantimet, aq me teper ne kete rast kur posti i Julianit ishte per te ndihmuar dike tjeter e jo per te kerkuar ndihme per veten.
sapo u prezantova! ndihem vertete mire!
ne fakt kisha faj une sepse mesazhi i bilthanit kishte dy pjese, nje me lidhje dhe nje pa lidhje, dhe une shkova iu pergjigja (me pak sa mundem sigurisht) asaj pa lidhje. problemi ishte se pjesa pa lidhje kishe shume lidhje me pjesen me lidhje sepse ai djali qe ta blinte (ketu jemi tek tregu dhe blerja) donte te dinte nese punonte per qellimet e tij ky aparat (ketu jemi tek cccam e gjera te ngjashme. Nejse entuziazmi i fillestarit (une).
ndersa fjalia ime e dyte mendoj se ka disi lidhje sepse jep informacionin mbi sherbime me pagese te cilat shiten e blihen. dikujt i duhet nje antene, nje marres, disa vida apo bullona dhe ne fund i duhet nje sherbim i mire share dhe nqs ai nuk ka cte ofroj patjeter do shkoj ne nje pay server.
Tani mund te bej dhe une nje pyetje. tek siti alibaba arrita te blej nje openbox 10 per nje pagese totale (87 dollar -jo euro) pershire shipping me post normale. djali me tha qe ishte patjeter origjinal pajisja. cmimi nuk mu duk i keq, shpresoj te jete vertete origjinal. nisur nga cmimi mund dhe ti interesoj dikujt. Mendoni se me kete cmim eshte vertete origjinal?
Pershendetje Juljan !
Ke fat dhe je i informuar qe e ke mare me ate cmim.Punon shume mire dhe nuk kuptoj cfar do te thote per nje Openbox S10 origjinal apo clon.E gezofsh miku im futi sw e fundit apo nje cccam dhe kenaqu duke pare nja 100 canale HD. klm