kushton 280 euro dm800se ne gjilan ki kurse 500hd nuk di
kushton 280 euro dm800se ne gjilan ki kurse 500hd nuk di
Jam i interesuar per kabull scart(kreher) qe lidh decoderin me TV.Desha te di a ka te tille cilesore ne Tirane
se te zakonshem e kam dhe me ben numra ,ma jep shpesh figuren ngjyre roze dhe duhet ta leviz shpesh
me dore tek vendi ku futet ne dekoder qe ta rregulloj figuren.Ndoshta nje scart cilesor mund ta eleminoje kete
problem.
duhet te perdoresh ate metoden qe ka thene misoervin ne nje rast te ngjashem si i joti,megjithate kavo scart ka ne shitje dhe jane shume cilesore kushtojne rreth 20 euro por ne shqiperi nuk e di nese ka apo jo
(para se te blesh nje te re, shiko edhe ta hapesh dhe ta regullosh vete kavon se edhe mua me ka ndodh nje gje e tille)
jam interesur per nje dreambox hd apo ndonje dekoder tjeter vec te punoj me cccam box te jete hd te jete ne shkoder kush kandonje box te me kontaktoj ne pm time flm
ka ndonjeri ndonje box hd qe te punoj me cccam newcam te mundet te me ndihmoje njeri jam i iteresuar per nje box te tille
open box ka dhe linje nje muaj per sky eshte hd punon cccam newcamd 15000 leke te reja