ky motorri i dyte nuk ka lidhje me aparatin marres (reciverin)lidhet me pozicionadorin.
ky motorri i dyte nuk ka lidhje me aparatin marres (reciverin)lidhet me pozicionadorin.
po dhe une nuk e kisha fjalen per reciverin por per kete
=========================
Faleminderit per infot dr-alb
Une i kam provuar te tre tipet e motorve me i mire eshte ky,ne te vendos antena me te medha,nuk ka levizje boshe nga era Kete motor kam vite qe e kam blere dhe e kam ne perdorim (rreth200dollare tani qenkan 50 euro)Perves c`ka shikoni ne foto bashke me te eshte nje aparat qe furnizon me ushqim motorin me ane te nje kablli me kater fije dhe nje paisje qe nuk di si t`ja ve emrin po i them bazament ku fiksohet parabola.per momentin s`kam ndonje foto por me vone do ta postoj nje te montuar komplet.
gogja leke po kushtojka ne tirane ky motor,siq po thoni ju 50 euro,kurse te ne ne ks keni sa te doni me 15e,nje diferenc e qmimit pak si shum e madhe per nje artikull te njejt.
o shoku je i sigurt qe kushton 15 euro se pak me lart u tha qe ne fillim ka kushtuar 200euro e tani 50euro. eshte shume diference e madhe....gogja leke po kushtojka ne tirane ky motor,siq po thoni ju 50 euro,kurse te ne ne ks keni sa te doni me 15e,nje diferenc e qmimit pak si shum e madhe per nje artikull te njejt.
po eshte e vertete ja sa kushtojne ne Itali ketu
ok u vertetua por kushton 17 euro me apo pa ate pajisjen tjeter ?pozicionadorin.
komplet siē e shikon ne foto me siper, nuk e kam porosit asnjehere qe ta jap me garanci.
por ne shqiperi ēmimet jane si per shqiptare, dine vetem ti rrjepin shqiptaret e shkrete.
Me kete cmim kushton vetem motorri(paisjet e tjera jane plus).Eshte rezistent,pak iveshtire ne montim dhe kerkon paisjen shtese qe e komandon me 36volt.