Pershendetje Predator70.Eshte shume evertete kjo qethua ti dhe une prandaj e ngrita kete prob.ketu ne info sepse ky eshte nje prob.qe duhet diskutuar me gjere ketu ne forum.Eshte per te ardhur keq qe disa dyq.qe shisnin ne fillim aksesore sat.tani shesin vetem per dga dhe tring dhe ne psh. te hame ate gjedhe qe na serviret.Pse nuk ndodh kjo ne vendet etjera po marrim si shembull Greqine qe krahas kartes se saj NOVA shiten dhe karta te shteteve te tjera biles dhe kjo e dga .Kjo tregon qe ne jemi shume larg Europes.
[QUOTE=Emanuela18;869010]Pershendetje Predator70.Eshte shume evertete kjo qethua ti dhe une prandaj e ngrita kete prob.ketu ne info sepse ky eshte nje prob.qe duhet diskutuar me gjere ketu ne forum.Eshte per te ardhur keq qe disa dyq.qe shisnin ne fillim aksesore sat.tani shesin vetem per dga dhe tring dhe ne psh. te hame ate gjedhe qe na serviret.Pse nuk ndodh kjo ne vendet etjera po marrim si shembull Greqine qe krahas kartes se saj NOVA shiten dhe karta te shteteve te tjera biles dhe kjo e dga .Kjo tregon qe ne jemi shume larg Europes.[/QU
ta ngreme sa te duash ne si problem jemi aq te vegjel ne ne kete vorbull sa keta na shtypin si tartabiqe na pelqen apo jo
Pershendetje
A di ndonjeri ne Tirane se ku shiten dreamboxa, dm500s dhe dm800hd clone?
Po nuk pate ndonje te njohur veshtire se ka per te thene njeri qe shet dreambox.
Pershendetje.
Kam nevoje per nje parabol me te madhe se te zakonshmet (140-180cm).
Keni ndonje ide se ku mund te gjej ne Tirane?
Shes starsat 6200 klon i yumatu mx truman mx, globo mx, opticum 7100....Me softin e truman qe i kam vendosur hapet bulsat, rai, gjithe kanalet qe hap me biss etj....
Permban 1 vend per karte.
Aparati ka edhe opsionin e cs, por nuk e kam testuar asnjehere kete te fundit
E shes apo e nderroj me nje tjeter lloj aparati qe te kete edhe porte usb-je dhe qe nornalisht te hape te pakten bulsat dhe rai
Nderrimi me nje aparat tjeter kryehet edhe kundrejt pageses kuptohet ne marreveshje
do nje NEOTIONBOX 501 ne kembim te ktij starsati dhe eshte ne gjendje shume te mire?i hap te gjitha me emulator.ka suport ne nxjerrjen e programeve sa here qe del nje pakete apo celsa te ri si psh Bulsat,C NL+ ,TNT,CANALSAT,RAI etj.ja fut dhe manualisht celsat