Originally Posted by
ccneoubas
έχω στήσει ένα CSP σε ένα Centos server. Στο CSP έχω μόνο ένα cws-connector που συνδέεται σε έναν newcs server...
Έχω φτιάξει 3 accounts για 3 dreambox που έχω στο σπίτι τα οποία θέλω οπωσδήποτε να τα συνδέω πάνω στο CSP με cccam για τον λόγο ότι μόνο στο cccam όταν αποκωδικοποιείται το κανάλι το Ι (aka irdeto) αλλάζει από κίτρινο σε πράσινο.
Όταν 2 από τους δέκτες βλέπουν το ίδιο κανάλι και ο τρίτος βλέπει ένα άλλο τότε όλα είναι ok, η εικόνα σε όλους τους δέκτες βλέπεται χωρίς κολλήματα.
Όταν κάθε δέκτης βλέπει διαφορετικό κανάλι εμφανίζεται το φαινόμενο να κολλάει η εικόνα σε κάθε δέκτη για λίγο χρονικό διάστημα με τυχαία σειρά.
θα ήθελα να ρωτήσω. Ποιες είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις στο CSP και ειδικότερα στα timers του CSP για να μην εμφανίζεται αυτό το φαινόμενο? (Αν κάποιος δεν θέλει να γράψει τις ρυθμίσεις εδώ ας μου τις στείλει με PM, καλό θα ήταν να τις έγραφε εδώ για να βοηθήσει και κάποιον άλλο που μπορεί να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα)
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τον χρόνο σας...
ΥΓ παρακάτω ακολουθεί το configuration που χρησιμοποιώ, μπορεί κάτι εκεί να έχω κάνει λάθος...
<cardserv-proxy ver="0.9.0">
...