Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 9 of 16 FirstFirst ... 4789101114 ... LastLast
Results 81 to 90 of 152

Thread: CardServProxy CSP - Συζητήσεις - Ρυθμίσεις

Member
    Uploads
    0

Re: CardServProxy CSP - Συζητήσεις - Ρυθμίσεις

Gia soy re xaniara me ths diasyndeseisoy oti mathaineis dwsto sto sat etsi gia na kontra thn mama mas. Eisai yphresia shmera?

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by manosss View Post
    Gia soy re xaniara me ths diasyndeseisoy oti mathaineis dwsto sto sat etsi gia na kontra thn mama mas. Eisai yphresia shmera?
    den katalava gri ....ti 8es na pis?

δε πάτε στο καφενείο να τα πείτε?
    Και να αφήσουμε το θέμα καθαρό
    Γειά σου ο ένας.....καλώς ήρθες ο άλλος......σε λίγο θα στήσουμε και πανηγύρι με κοψίδια και μπύρες

exeis dikio ..rixta ston kouva

Member
    Uploads
    0

γειά σας, αν έχετε διάθεση για τα φώτα σας, μιά και έχω cam diablo wifi, αλλά με το cccam δεν μπορώ να κάνω τπτ. το ξέρω ότι η ερώτηση μου σας εκνευρίζει αλλά λίγη βοήθεια θα ήθελα για να μην την φορτώνω μόνο με τα αρχεία που βλέπουν γαλους και ελβετούς.....!

den einai i erotisi pou ekneurizei , alla to lathos thread pou tin diatyposes .

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by pentiumdb View Post
    Pedia exw provlima me ta emm.
    To setup mou ine newcs me 4 kartes xwrismenes ana 4sids me to allow sid. Meta exw newcamd connectors pano sto CSP kai meta 2 cccam servers kai exw 80 peers
    To provlima mou ine ta emm. Otan valw 4 koutia na na kanoun update to newcs opote exei EMM,diladi osi ora stelni EMM i n*v* ta kanalia einai freezed.
    Dokimasa na valw ta koutia apefthias ston newcs episis ta dokimasa kai ston CSP me to idio apotelesma. Nomizw kati kanw lathos sto configuration mou

Thanks
    Γεια σας παιδιά!

Εχω φτιάξει ένα παρόμοιο setup με τον newcs να διαβάζει τις δύο μου κάρτες με μόνο 3 sid/κάρτα και δύο mgcamd1.35a clients να κάνουν το au αλλά δεν φαίνεται να λαμβάνω EMM. Ο CSP (0.9.0-b06) διαβάζει από τον newcs (1.67) μέσω των newcamd connectors και μοιράζω με Ν line σε CCcam2.1.3. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε 2 ώρες ακριβώς(!!) μου βγάζει το μήνυμα NewcamdCws[mycard1]: Lost service στα CWS Events (connector activities) του CSP και παρατηρώ ότι η εικόνα παγώνει για λίγο (ίσως και για ένα λεπτό) και μετά επανέρχεται μόνη της.
    Δοκιμασα και μπόλαρα στο newcs.xml τα blockua, blockga, blockC0, έβαλα τα ecm=0 & emm=10, rate=0, spider=no (o user είναι au on στο newcs, που δηλώνεται επίσης στον newcamd-conector του CSP) αλλά πάλι το ίδιο.
    Μπορεί κάποιος (ίσως και ο φίλος ειδικός στο θέμα viairdeto) παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του σε τι μπορεί να φταίει;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Member
    Uploads
    0

eimai client se payed cs alla sto Skyit exw polla kollhmata...

DM 500 (klwnos) Gemini 4.2.0 Cccam 2.1.3

Blepw oti to ecm time moy einai sxetika megalo (apo 1.554 kai panw)
    Mporw na kanw kati apo thn pleyra moy gi ayto?

An oxi mporei kapoios na moy proteinei enan server pou na exei fysika dokimasei kai na pezei aproblhmatista?

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by Goukos View Post

An oxi mporei kapoios na moy proteinei enan server pou na exei fysika dokimasei kai na pezei aproblhmatista?
    ayto pou zitas Apagorevetai kai dia ropalou, na sou dwsei kai na sou pei kati kapoios filos anoixta sto forum.

Member
    Uploads
    0

den einai anagkh na to postarei!! Kai to PM mia xara einai...

Banned
    Uploads
    4

συγνωμη που σας ενοχλω , αλλα τι εχουν αυτα να κανουν με το csp ?
    ας κρατησουμε το θεμα καθαρο και οτι αποριες εχετε για το cs στο αναλογο θεμα

Junior Member
    Uploads
    0

@lkat
    Nα ξεκινησω λεγοντας οτι δεν ειμαι ειδικος, απλα οτι το εχω χρησιμοποιησει αρκετα, αλλα δεν σημαινει οτι ειμαι ειδικος.
    Λοιπον, το προβλημα σου με το Lost service μαλλον ειναι οτι ο καποια dreambox που εχεις στο σπιτι σου, στελνει request στον CSP ταυτοχρονα για το ιδιο καναλι, οπου το SID λεει πιο καναλι αφορα, αλλα η καρτα παρολου ταυτα δεν μπορεσε να το αποκωδικοποιησει. Επειτα, το service-mapping βγαζει το αποτελεσμα οτι το καναλι δεν υπαρχει πλεον και σου βγαζει αυτο το μηνυμα.
    Ισως εχεις καποιο RATE-LIMIT στο newcs, στον user που κανει login ο CSP. Δες εκει που γραφει <rate>2</rate> και βγαλτο τελειως, δηλ βαλε <rate></rate>. Δεν κανει να εχουν περιορισμους οι users στο newcs.
    Eπισης το lost service σημαινει οτι το newcs, δεν μπορει πλεον να αποκωδικοποιησει αυτο το καναλι, τιποτε αλλο, δηλ, καποιο dreambox που θελει να δει το καναλι, αλλα η καρτα δεν μπορεσε να το αποκωδικοποιησει, και εαν εχουν γινει πολλες προσταθειες, τοτε ο proxy σταματαει τις προσπαθειες. Εαν αυτο εγινε λογω οτι εχασε καποιο EMM update, τοτε συνηθως μετα επιστρεφει μονο του.

Οσο για το CSP που δεν στελνει ΕΜΜ στη καρτα, πρωτα μεσα στον CSP , στο συγκεκριμενο connector για τη καρτα σου, βαλε σαν <au-users> το δικο σου dreambox.
    Επειτα πρεπει να αλλαξεις στο συγκεκριμενο dreambox που θα ανανεωνει την καρτα, το mg_cfg (δηλ. το config-file του MGcamd), πρεπει να βαλεις το A=1, δηλ. να το αναγκασεις να σου στελνει ΕΜΜ. Μετα κανε ενα START-RESTART CAM και θα δεις στο Sessions του CSP οτι στελνει ΕΜΜ μετα απο εκει.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by viairdeto View Post
    @lkat
    Nα ξεκινησω λεγοντας οτι δεν ειμαι ειδικος, απλα οτι το εχω χρησιμοποιησει αρκετα, αλλα δεν σημαινει οτι ειμαι ειδικος.
    Λοιπον, το προβλημα σου με το Lost service μαλλον ειναι οτι ο καποια dreambox που εχεις στο σπιτι σου, στελνει request στον CSP ταυτοχρονα για το ιδιο καναλι, οπου το SID λεει πιο καναλι αφορα, αλλα η καρτα παρολου ταυτα δεν μπορεσε να το αποκωδικοποιησει. Επειτα, το service-mapping βγαζει το αποτελεσμα οτι το καναλι δεν υπαρχει πλεον και σου βγαζει αυτο το μηνυμα.
    Ισως εχεις καποιο RATE-LIMIT στο newcs, στον user που κανει login ο CSP. Δες εκει που γραφει <rate>2</rate> και βγαλτο τελειως, δηλ βαλε <rate></rate>. Δεν κανει να εχουν περιορισμους οι users στο newcs.
    Eπισης το lost service σημαινει οτι το newcs, δεν μπορει πλεον να αποκωδικοποιησει αυτο το καναλι, τιποτε αλλο, δηλ, καποιο dreambox που θελει να δει το καναλι, αλλα η καρτα δεν μπορεσε να το αποκωδικοποιησει, και εαν εχουν γινει πολλες προσταθειες, τοτε ο proxy σταματαει τις προσπαθειες. Εαν αυτο εγινε λογω οτι εχασε καποιο EMM update, τοτε συνηθως μετα επιστρεφει μονο του.

Οσο για το CSP που δεν στελνει ΕΜΜ στη καρτα, πρωτα μεσα στον CSP , στο συγκεκριμενο connector για τη καρτα σου, βαλε σαν <au-users> το δικο σου dreambox.
    Επειτα πρεπει να αλλαξεις στο συγκεκριμενο dreambox που θα ανανεωνει την καρτα, το mg_cfg (δηλ. το config-file του MGcamd), πρεπει να βαλεις το A=1, δηλ. να το αναγκασεις να σου στελνει ΕΜΜ. Μετα κανε ενα START-RESTART CAM και θα δεις στο Sessions του CSP οτι στελνει ΕΜΜ μετα απο εκει.
    Χίλια ευχαριστώ viairdeto!! Μόλις άλλαξα το Α σε {01} στο mg_cfg δούλεψε άψογα!

Page 9 of 16 FirstFirst ... 4789101114 ... LastLast
Advertise Here