***useless quote***
provoje ti heqesh kabllin e antenes dhe ndize aparatin si do reagoi
***useless quote***
provoje ti heqesh kabllin e antenes dhe ndize aparatin si do reagoi
Pershendetje mile
e prova perseri ate qe me the me siper por e njerjta gje eshte
spiderboxi hd9000 flashohet ne rregull gjer ne fund e fik aparatin
dhe e ndez prap del ne ekran f100. A e ka zgjidhur ndonjeri kete problem me kete
lloj difekti.
***useless quote***
Provo me kabell null-modem me ane te rs232 nga mbrapa aparatit,te duhet nje recovery tool qe duhet te jete ne seksionin e spiderit dhe pershtatja e kabllit me com ne kompjuter.Pershendetje!!!!
pershendetje cuna
spiderbox hd 9000
une e kame usb 232 fishen ajo e mere softin ne rregull por ne ekran del
vetem f100 i kam hedhur te gjitha softet qe jane postuar nga shoket
por enjejta gje eshte ka zgjidhje apo eshte bere me e hedh ne plehra???
***useless quote***
deri sa te mbaroi procedura nuk munde te besh asgje me aparatin mbasi mbaron procedura e flashimit aparati duhet te beje vete restart dhe jo ta fikesh dhe ta ndezesh ti e dika tjeter provo ti hedhesh nji liste kanalesh
Pershendetje . A mund te me tregoni nqs bleje nje abonim ne Al Jazzera Sporte a punon ne Spiderbox pa qene nevojs te blej modul .
***useless quote***
Po, funksionon, pa problem, pa nevojen e modulit
U kujtova qe ketu:
http://www.satsupreme.com/showthread...o-Chat!/page47 posti464
E nqs shkon ne pairing jane para te humbura
***useless quote***
duhet te perdoresh 'rs232 serial download.zip' per ta risjell ne jete!
Mirembrema te gjitheve,
Prej qershorit 2010 disponoj nje aparat Spiderbox 9000HD te blere ne Londer. Ky aparat ka filluar te kete probleme prej thuajse nje muaj. Ai kur ndizet mund te beje shpesh reboot. Ne se stabilizohet ne kanalin ku ndodhet humbet zerin dhe mund te shikosh vetem figuren. Kjo si ne kanalet FTA si ne kanalet e tjera. Ne se shkohet ne nje kanal tjeter atehere humbet edhe figura dhe del tabela scrambled channel. Duke konsultuar internetin kam vene re se ky problem nuk eshte i panjohur dhe eshte shfaqur ne shume zoterues Spiderbox 9000HD. Duke pasur dy hipoteza mbi shkakun, hardware apo software dergova aparatin tek nje dyqan te njohur ne Tirane tel Rruga Hoxha Tahsin. Aty sipas te zotit apo teknikut te dyqanit qe beri disa matje ne aparat, rezultoi qe aparati nuk kishte probleme elektrike apo fisike. Kam provuar disa here factory reset si dhe nje here recovery tool, por pa rezultat. Ne se dikush nga antaret e forumit njeh nje zgjdhje per kete problem ose ndonje servis ne Tirane te afte te riparoje Spiderboxa lutem te pergjigjet ne kete teme.
Faleminderit!
Abcomi