***useless quote***
Shume falimderit aty e kishte dhe u rregullua edhe nje here te falemderit shume
***useless quote***
Shume falimderit aty e kishte dhe u rregullua edhe nje here te falemderit shume
pershendetje forumi, kam nje problem me dekoderin Mvision 300n combo, qe eshte klon me spiderbox 9000.
Dekoderi punon perfekt, vetem se nuk ka sinjal ne te dy tunerat, sat dhe dtt.
i kam bere matjet me voltmeter ne dalje te tunerave dhe me japin 0 volt!
ushqyesi eshte ne rregull, e provova me nje ushqyes tjeter, po i njejti rezultat.
ndonje keshill ose ide eshte e mirpritur.
tahnx alot sp hd 9000 software
Po i pergjigjem vete ketij postimi,meqe si i thone nje llafi 'i zoti e nxier gomarin nga balta' pervesha menget dhe e rregullova aparatin.
aparatin e kam rregulluar para 4-5 muajsh por mu duk e udhes qe postimin tim te meparshem te mos e lija pa pergjigje, duke shpresuar ti vij ne ndihme dikujt qe mund te kete te njejtin problem me kete aparat ose me aparate te tjere qe mund te kene te njejtin problem.
-Pra kur aparati punon ne rregull, por nuk kemi sinjal ne tunner, dhe pasi masim me voltmeter daljen e voltazhit ne te dy tunnerat,dhe mbas matjes na rezulton '0' (zero) volt nuk na mbetet gje tjeter veēse te nderrojme dy tranzistore si ne figure, duke patur kujdes qe mos te nderrojme polarizimin, duke patur parasysh qe pjesa metalike e tranzistorit, te jete nga krahu i pllakes se thithjes se nxehtesise....
-Une i rash per shkurt, nuk i hoqa nga vedi 3 kembet e tranzistoreve, por i preva me gershere elektricisti dhe i saldova tranzistoret e rinj siper kembeve te meparshme, natyrish i shkurtova pak.
qe te behet nje pune e paster duhet qe kembet e tranzistorve te priten sa me lart te jet e mundur, pastaj eshte me e lehte te hiqen nje e nga nje, kjo per shkak se ne tentative per ti hequr te treja kembet e nje tranzistori pernjeheresh mund te demtohet skeda nene e aparatit nga mbinxehja me saldues.
Riparazione tunner MV300 combo Net.jpg
prsh . a mundeni me ma gjet naj version per Spiderbox 9000 se kam problem me Arena sport-at po koqiten qka o problemi po dyshoj ne version qe kam un tash eshte Sfoftware Ver F4.37, LDR:Ver 00.31 hardwer version 01.20.Rm PTC (ok) Flm ...
Ky lloj dekoderi ka mbaruar mos u merr me te. Un kisha nje te tille por nuk punon siē duhet me. Tuneri ka probleme dhe cccam nuk lidhet. Nuk jam lodhur te riparoj ndonje gje se kam pershtypjen nuk behet me per pune. I ka bere vitet e veta.
Tė nderuar miq!
Disponoj njė Spiderbox HD6000 PVR,qė suporton dhe IPTV,por nuk po mundem t'i fus listėn IPTV me USB edhe pse i kam zbatuar me pėrpikmėri udhėzimet e tutorialeve qė kam gjetur nė Google.Nė "Software Update" e njeh fajllin qė pėrgatis,e merr,bėn reboot aparati,por te IPTV nuk ka asgjė.Me butonin BLU mund tė rikthej listėn default,qė e ka sw e aparatit,por asnjė kanal i tillė nuk hapet dhe kjo ėshtė e kuptueshme se aparati ka sw e 2014.Po kjo gjė mė ndodh edhe me SoftCam kur dua t'i fut softcam key.Nėse dikush e disponon kėtė aparat,ose ka njohuri, i lutem tė mė thotė se ku qėndron problemi.Mbase kjo nuk ėshtė rubrika e duhur,por nuk gjeta tjetbr temė pėr kėtė aparat,Falemnderit!
pershendetje, spiderbox 6000 eshte nje aparat shume i mire ....te gjitha ato qe shkruan jane por qe te shikosh duhet dhe te paguash. me sa di une kur e bleve aparatin ka dhe nje vit dhurat IKS dhe IPTV DHE VOD ka dhe kod sekret menu -network 1111 dicka e tille qe te besh aktivizim dhe caktivizim e iks, lidhet dhe me wifi etjer...per softcam duhet pak kerkim ne upload e faqes tone siper , me softcam te reja sepse shume kanale kane ndryshuar id provaider dhe celesat dhe frekuencat ,pra kur ti ben automatikisht upload by deafult duhet dhe softin ta kesh te fundit , qe te hedhesh softin ka 2 menyra nje me internet dhe tjetra me usb me internet duhet te jesh i lidhur gjithmon me internet , me softcam hap shume kanale sporti sidomos tek turksat 42 por hap dhe grekun ne eutelsat 9grade dhe shume te tjera .iptv te siguroj se do te ngelesh shume i kenaqur n.q.s do te gjeje diken qe te ndihmoj me nje liste me kanalesh me pagese ose pa pagese,,,,,po te dergoj nje liste ip qe kisha dikur me sporte nuk e di n.q.s punon akoma provoje njehere dhe nje soft te fundit .
Spiderbox 6000 punon me format ariva dhe me .ipt iptv file. Shembulli me siper .ipt.txt nuk funksion. dmth fili i postuar me siper duhet te jete Spider1801.ipt. E ngarkon pastaj me usb ne menune software update.