po ti taku ke shume qe e perdor dhe a kane probleme ne hapjen e kanaleve?
***useless quote***
Une e kam Spiderbox 9000HD qe nga Dhjetori 2009.
Nuk ka pase asnjehere probleme ne perdorim te marresit(box).
Ne hapjen e kanaleve nuk kam patur ndonjehere problem, sidomos te kanaleve te DigitALB dhe Tring.
Une te sygjeroj FUQIMISHT te marresh nje Spiderbox9000HD
shume faleminderit.tashme e vendosa perfundimisht
Kjo eshte lista qe perdor une ne Spiderbox...
Do isha i kenaqur nese dikujt i hyn ne pune
STB_DB.rar
Mirmbrema... Shoh qe je ne dieni te plot per spiderbox hd 9000, perkundrazi un e kam 1 vit gati dhe jam ne erresir te plot per funksionet e saj..
do doja te lutem te me informosh pak me hollesi qe te di cte bej!!
Pra sic te thash me lart e kam gati nje vit dhe e pagova 260 euro ne nje dyqan ********* ne greqi ketu ku edhe qe banoj dhe personi qe ma shiti me tha qe ka te gjitha kanalet e digitalit, tringut etj. te hapura por nuk i dihet se per sa koh do i ket te hapura ngaqe aparati na paska nje program i cili na cbllokoka keto kanale, dhe si perfundim qe mos ti bie dhe shum gjat pervec se me nxorri shpirtin gjith vitin me problemet qe kishte tani u bllokua perfundimisht dhe nuk di cte bej pasi me tha qe na qenkan dy menyra per ta ven perseri ne pun, i pari eshte nga e njejta firm e spiderboxit e cila na dashka 120euro per 1 vit me te njejtat prb qe kisha gjat vitit dhe e dyta na qenka nje tjeter metod e cila kushtoka 25euro per 2 muaj pra 150euro ne vit dhe metoda tjeter pa leverdi fare na qenka te vendos karten e digitalbit e cila duhet bler e re plus abonimin dhe plus nje bicim materiali i cili duhet vendosur ne aparat per te marr karten e digitalbit.......... pra sic e kupton dhe ti jam detyruar te futem dhe te kerkoj ne internet ndonje zgjidhje dhe jam gezuar shum qe gjeta ju qe paskeni krijuar kete forum. pres me padurim nje pergjigje ose me mir nje mendim nje zgjidhje se deri pak me par kam qen gati ta thyej nga nervat aparatin :))
Duhet te prezantohesh me pare dhe te pershendesesh antaret e tjere tek tema e prezantimeve....***useless quote***
kerkoj ndjes per gabimin, nuk e kisha ven re ngaqe ju gjeta me an te emrit te aparatit dhe me coi direkt tek komentet dhe pasi bera me nxitim regjistrimin qe te mund te dergoja mesazh nuk lexova rregullat dhe nje her ju keroj ndjes te gjithve per mosperfilljen e rregullave...
Mirmbrema... Shoh qe je ne dieni te plot per spiderbox hd 9000, perkundrazi un e kam 1 vit gati dhe jam ne erresir te plot per funksionet e saj..
do doja te lutem te me informosh pak me hollesi qe te di cte bej!!
Pra sic te thash me lart e kam gati nje vit dhe e pagova 260 euro ne nje dyqan ********* ne greqi ketu ku edhe qe banoj dhe personi qe ma shiti me tha qe ka te gjitha kanalet e digitalit, tringut etj. te hapura por nuk i dihet se per sa koh do i ket te hapura ngaqe aparati na paska nje program i cili na cbllokoka keto kanale, dhe si perfundim qe mos ti bie dhe shum gjat pervec se me nxorri shpirtin gjith vitin me problemet qe kishte tani u bllokua perfundimisht dhe nuk di cte bej pasi me tha qe na qenkan dy menyra per ta ven perseri ne pun, i pari eshte nga e njejta firm e spiderboxit e cila na dashka 120euro per 1 vit me te njejtat prb qe kisha gjat vitit dhe e dyta na qenka nje tjeter metod e cila kushtoka 25euro per 2 muaj pra 150euro ne vit dhe metoda tjeter pa leverdi fare na qenka te vendos karten e digitalbit e cila duhet bler e re plus abonimin dhe plus nje bicim materiali i cili duhet vendosur ne aparat per te marr karten e digitalbit.......... pra sic e kupton dhe ti jam detyruar te futem dhe te kerkoj ne internet ndonje zgjidhje dhe jam gezuar shum qe gjeta ju qe paskeni krijuar kete forum. pres me padurim nje pergjigje ose me mir nje mendim nje zgjidhje se deri pak me par kam qen gati ta thyej nga nervat aparatin :))
***useless quote***
Meqe ka kaluar nje vit nuk mund te kesh me "bonusin" e ethernet pra te shikosh kanale falas. Tani eshte nje marres satelitor si gjithe te tjeret qe per te shikuar kanalet e mbyllura duhet te kesh ose abonim, clinje apo softcam.
Bashkenjitur ke patchin e fundit dhe softcam.
Nje shpjegim i shpejte si futet patch-i.
1. Ulni patch-in qė i pėrshtatet modelit tė marrėsit tuaj.
2. Ē’paketoni filen dhe ruani atė nė pendrive(nė formatin.uad)
3. Futni pendrive-in nė spiderbox
4. Shtypni butonin “Fn2” nė telekomandė
5. Shtypni butonin jeshil “save data”
6. Del njė tabelė (Select Save Mode), duhet tė zgjidhni Channel Data(UDB) dhe shtypni OK.
-Ky veprim ju lejon te ruani listėn e kanaleve qė keni nė spiderbox
7. Shtypni butonin “Fn2” nė telekomandė dhe zgjidhni pėrditėsimin (nė formatin.uad) pastaj OK.
8. Pasi tė rindizet automatikisht spiderbox, shtypni menu-System Information-Last Update tregon daten e pėrditėsimit tė fundit
-Nqs tregon daten qė ka pėrditėsimi qė ju keni ulur atėherė vazhdoni nė pikėn 9 nė tė kundėrt pėrsėrisni veprimet e mėparshme.
9. Shtypni butonin “Fn2” nė telekomandė dhe zgjidhni STB_DB.UDB shtypni OK-Yes
10. Pasi tė rindizet spiderbox shikim tė kėndshėm!
Spiderbox_HD_9000_032912_K.zip
Softcam Sd.rar