Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 14 of 22 FirstFirst ... 49121314151619 ... LastLast
Results 131 to 140 of 211

Thread: Digi-TV Romania

New Member
    Uploads
    0

Re: Digi-TV Romania

Pentru a primi un raspuns legat de ceea ce doresti tu sa afli trebuie sa precizezi ce tip de receptor si ce revizie de card ai. De unlooper nu stiu daca ai nevoie, dar cu siguranta trebuie sa ai cateva cunostinte in domeniu, pentru ca extragerea RSA si BK presupune anumite riscuri. Si ca sa-ti faci o parere despre aceasta operatie poti incepe prin a citi asta .

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

Servus adnana,

Ma bucur ca mai e cineva pe aici prin Libya.Eu sint in Sarir,in desert,daca cumva ai auzit de locatia asta.Noi prindem numai "antenele",cele necriptate.Avem acelasi rceiver ca al tau,si am vrea sa prindem satelitul Thor ,dar nu stiu daca are acoperire aici.Ai idee cumva,sau poti intrba "baietii aia destepti"?
    Toate cele bune

RO-minatress Trinity's Avatar
    Uploads
    443

Quote Originally Posted by amenam View Post
    Servus adnana,

Ma bucur ca mai e cineva pe aici prin Libya.Eu sint in Sarir,in desert,daca cumva ai auzit de locatia asta.Noi prindem numai "antenele",cele necriptate.Avem acelasi rceiver ca al tau,si am vrea sa prindem satelitul Thor ,dar nu stiu daca are acoperire aici.Ai idee cumva,sau poti intrba "baietii aia destepti"?
    Toate cele bune
    Draga @Amenam

Imi permit sa iti raspund eu inaintea "baietilor destepti" cum le spui tu
    Cum naiba ai ajuns frate in desert ???
    Cu privire la satelitul pe care e GIGI TV este INTELSAT si nu THOR !!!
    Ti-am pus un Footprint al Intelsat-ul sa iti dai seama cam cum stam ...
    Din pacate daca ne luam dupa poza "SPOT-ului 1", care functioneaza 100% sigur si este destinat Europei centrale - nu prea cred ca in SARIR o sa il prinzi sub o antena de diametru de 2m !!!
    Daca ne luam insa dupa "SPOT-ul 2" insa, care are ca centru Asia mica - sansele sunt f. bune cu un diametrud e paraboilca de 80 cm sa captezi acest satelit insa deja ...,
    dar nu stiu in ce masura este captabil si emite acest SPOT 2 ca nu am experienta cu acest spot deloc !
    Dar eu consider ca merita efortul ...
    Daca mai ai neovie de indruamri si ajutor, pur si simplu apeleaza la noi.
    Salutari si bafta

Attached Images Attached Images

New Member
    Uploads
    0

Smile Re: Digi-TV Romania

Dear,sti vorba aia "Banu' e ochiul dracului!"Ce naiba era sa fac la mine in oras,totul se inchidea,asa ca din 2003,si a fost cam tirziu,am inceput sa lucrez afara.Am venit 2003 aici in Sahara,apoi 6luni pe platforma in N igeria,si acum iar aici.Ma batea gindul,am avut 2 oferte tari,sa plec in Kazahstan,dar iarna e frig al naibii -40 grade.
    OK,despre sistemul de aici,avem antena mare,dar nu avem card de DIGI Tv.Avem un card din Tunisia cu care am vazt meciurile pe Al Jazeera.Acum s-a gatat si ala.Dupa cite vad,ar fi sperante sa prindem aici canalele roamnesti.Momentam prindem pe EUTEL Sat W2 antenele,TVRi,TVR3,info si 2, N24,dar ce este pe bani,respectiv meciuri,adio!Sti cumva daca putem pride DIGI pe pe acest satelit,daca cumparam cartela?10x pentru ajutor!

Uploads
    443

Quote Originally Posted by amenam View Post
    Dear,sti vorba aia "Banu' e ochiul dracului!"Ce naiba era sa fac la mine in oras,totul se inchidea,asa ca din 2003,si a fost cam tirziu,am inceput sa lucrez afara.Am venit 2003 aici in Sahara,apoi 6luni pe platforma in N igeria,si acum iar aici.Ma batea gindul,am avut 2 oferte tari,sa plec in Kazahstan,dar iarna e frig al naibii -40 grade.
    OK,despre sistemul de aici,avem antena mare,dar nu avem card de DIGI Tv.Avem un card din Tunisia cu care am vazt meciurile pe Al Jazeera.Acum s-a gatat si ala.Dupa cite vad,ar fi sperante sa prindem aici canalele roamnesti.Momentam prindem pe EUTEL Sat W2 antenele,TVRi,TVR3,info si 2, N24,dar ce este pe bani,respectiv meciuri,adio!Sti cumva daca putem pride DIGI pe pe acest satelit,daca cumparam cartela?10x pentru ajutor!
    Mai intii trebuie sa intorci antena aia pe 1° Vest sa vezi daca prinzi acest satelit. Incerca cu 80 cm, ar trebui sa mearga precum ti-am explicat mai sus ... Exista canale libere (FTA) pe care poti testa calitatea semnalului ...
    Dupa aceea daca merge iti poti lua cartela si receptorul din ROMANIA.
    Momentan merge insa si pe chei acest pachet-pina iti iei cartela din RO.
    Un receptor de marca COMAG SL 35 la vreo 30-40 Euroi, ar rezolva problema punind pe el un patch adecvat (vezi aici la sectia: "Receiver COMAG", am scris niste tutoriale pe aceasta tema)

Bafta, fiu al nisipului

New Member
    Uploads
    0

Shukran Trinity(adica thanks),
    Scuze ca nu ti-am raspuns dar am avut probleme cu netul,care si asa merge ca naiba,vorba aia"melcul tzusti" pe linga calcul meu .M-am uitat pe lista de sateliti,si vad ca Intelsat apar 701,902,907,801,707, si Sirius 2/3 si Thor 2/3.Receiverul este cam de 2 lei,il cheama STAR Sat SR-X6300CU super.O sa vad,sa incerc,ca sintem 20 de romani si sti cum este cind sint mai multi romani in acelasi loc,apar discutii,unul vrea ceva,altul altceva.Acum mai ales am si alta problema mai serioasa.Firma pentru care lucram aici este canadiana.Tatuca de aici,seful cel mare,a fost criticat de canadieni ca l-au primit cu mare fast pe tipul care a aruncat in aer avionul de la Lockerbie.Drept urmare,nici un canadian nu mai primeste viza de Libya,asa ca nu stiu daca va mai continua proiectul sau trebuie sa-mi caut de munca.
    Shukran pentru sfaturi.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dMd™ View Post
    Pentru a primi un raspuns legat de ceea ce doresti tu sa afli trebuie sa precizezi ce tip de receptor si ce revizie de card ai. De unlooper nu stiu daca ai nevoie, dar cu siguranta trebuie sa ai cateva cunostinte in domeniu, pentru ca extragerea RSA si BK presupune anumite riscuri. Si ca sa-ti faci o parere despre aceasta operatie poti incepe prin a citi asta .
    Am vazut aia inainte ...tocmai de aia am intrebat de unlooper . Asa n-ar trebui sa fac pe chirurgul :) . Multumesc oricum de raspuns .

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Trinity View Post
    Draga @Amenam

Imi permit sa iti raspund eu inaintea "baietilor destepti" cum le spui tu
    Cum naiba ai ajuns frate in desert ???
    Cu privire la satelitul pe care e GIGI TV este INTELSAT si nu THOR !!!
    Ti-am pus un Footprint al Intelsat-ul sa iti dai seama cam cum stam ...
    Din pacate daca ne luam dupa poza "SPOT-ului 1", care functioneaza 100% sigur si este destinat Europei centrale - nu prea cred ca in SARIR o sa il prinzi sub o antena de diametru de 2m !!!
    Daca ne luam insa dupa "SPOT-ul 2" insa, care are ca centru Asia mica - sansele sunt f. bune cu un diametrud e paraboilca de 80 cm sa captezi acest satelit insa deja ...,
    dar nu stiu in ce masura este captabil si emite acest SPOT 2 ca nu am experienta cu acest spot deloc !
    Dar eu consider ca merita efortul ...
    Daca mai ai neovie de indruamri si ajutor, pur si simplu apeleaza la noi.
    Salutari si bafta

..doar o mica precizare:
    DigiTv emite pe Spot 3
    Attached Images Attached Images

Member dishsat's Avatar
    Uploads
    0

sa inceput inlocuirea kartelei N2 cu...ghiciti?... N4!!!!Ultimile kartele venite la swap in caserii sunt N4...NU SUNT DEOCAMDATA COMPATIBILE CU RECEIVERELE DUBLE HSS 7160...in rest cu update-ul necesar toate celelalte receveire sunt ok,mai putin hss 1120 care nu ia update-ul..

Uploads
    443

Quote Originally Posted by dagos View Post
    ..doar o mica precizare:
    DigiTv emite pe Spot 3
    Corect!

Page 14 of 22 FirstFirst ... 49121314151619 ... LastLast
Advertise Here