Thanks Dagos and Trinity.L-am convins pe filipinezul care este la departamentul IT sa caute satelitul.Sa vedem ce va iesi.Acum baietii se uita la meciuri pe Al Jazeera sport.![]()
Thanks Dagos and Trinity.L-am convins pe filipinezul care este la departamentul IT sa caute satelitul.Sa vedem ce va iesi.Acum baietii se uita la meciuri pe Al Jazeera sport.![]()
Frumoasa gluma :)
La streaminfo, pe orice canal DIGI, se poate citi sistemul de codare
CAID 1801 = N2 card albastru care va iesi curand din uz
CAID 1802 = N3 card rosu rom 142
CAID 1880 = N3 card galben rom 190
... si cam atat arata momentan la info codare.
Dar daca tot se inlocuieste cum spui N2 cu N4 poti da detalii ce culoare are cardul si ce CAID este miraculosul N4 ?
Nu mai spuneti lucruri aiurea!
N2 va mai functiona cu keys o scurta perioada, pana se vor activa cel putin 90 % din cardurile schimbate!
Noile carduri sunt de 2 tipuri:
Rosii - N3 - CAID 1802 - ROM 142
Aurii - N3 - CAID 1880 - ROM 180 (ca la D+)
Nu vor mai merge key pentru lung timp, numai share va mai merge! Nu va faceti iluzii. Daca era ceva din 2007 pana acum apareau key la cabo si d+, dar nimic!
Key la digi N2 au aparut la mult timp dupa cele de la aceste 2 pachete asa ca orientati-va dupa Cabo si D+...
Cine crede ca vor apare key N3 in urmatorul an, isi face iluzii si il sfatuiesc sa le tina pentru el!
See you!
Salutare. Frunzaream prin posturi si am vazut ca mi-ai raspuns in aceeasi zi. Cred ca am uitat sa subscriu la acest post si uite asa am pierdut sirul conversatiei. Problema mea persista asa ca, daca mai e valabila oferta ta cu codurile pentru hotbird, messu' meu este belciu_radu. Mersik
Imi spune cineva ce fel de cartele folosesc Digi FUN;GOLD;TITANIUM etc...Mersi anticipat
Nu au aparut key la cabo si altele pt. ca nu exista interes in comunitatea urbana de net-users,filme si programe vedem cu ceva inainte sa apara la cinematograf,in unele zone,electryca...,emisiuni de mina a 7 nu exagerez nu ne intereseaza poate doar pe cei care nu isi dau seama ca sunt cu multa lipsa de cultura in transmisii de programe televizate de mina a-4-a,gen FAT LU TATA la care se vede clar modulul de interceptare a voci care bineinteles a fost pus inainte de filmare de regie,cacialma; Emisuni si programe in era internetului de mare AUDIENTA SUNT TRANSMISE,FTA. adica liber necodate pe diversi sat. deoare-ce au tot interesul formatiunile politice sa-si promoveze ideile despre asa zisa democratie care nu este de cit o noua forma de sclavagism la care no-i nu m-ai vrem sa facem parte,asta vede tot omu neindoctrinat cind nu m-ai merge la alegeri si scimba postul s-au ia filme si emisiuni de pe net.Si pe posturile gen culturale national geo.,discoveri au aparut muuuuuuuuult prea multe reclame,pentru bani normal-dar aceste posturi sunt taxate extra de firme(comunitati de oameni) numite DTH. si nu numa-i,oare de ce!!!.IN ZIUA DE AZI UNI INCEARCA SA SCOATA CARTI PT.TRANSMISII DIGITALE CATRE PUBLICUL LARG,pt. ce cind sunt sigur ca 90% dintre utilizatori cel putin la digi,nu stiu nici macar setarile elementare la conserva,m-ai ales acu cu schimbarea!. Noi nu vrem sa vedem realitatea social-economica-cerebrala,cre ne inconjoara,adica MIZERIA-CACIALMAUA-INFORMATIONALA-INCULTURA-INVIDIA-PROSTIA-PROSTUL GUST,fata de tot ce a fost lasat si este imuabil LASAT.NATURA UMANA se degradeaza oarE!!!.Nu facem nimic.
salutare
stiti cumva de ce nu se mai vede d**i film cu DB?