ti-o spus ca este - doar ca se foloseste intr-un cerc restrans, si trebue sa gasesti acei oameni, apoi sai convingi sa-ti dee si tie - e cam problematic
ti-o spus ca este - doar ca se foloseste intr-un cerc restrans, si trebue sa gasesti acei oameni, apoi sai convingi sa-ti dee si tie - e cam problematic
as vrea sa stiu dak pot sa vizionez si alti sateliti fara motorasu ala (sau ce-o fi)care-ti intoarce parabola(diseq sau cum i-o zice).am un paket de la digi.contactati-ma pe mess(mihaiblaga89)
pls![]()
ce dreaq e asta
Numai el stie............![]()
Vreau sa va intreb si eu despre DIGI tv daca tot e in subiect vreau sa ma lamuriti cu o mica problema de cand m-am abonat la digi tv nu imi merge cartela mi sa spus sa-l las deschis toata ziua pe postul TVR1 si apoi o sa mearga dar nu e cazul meunu stiu de ce imi apare un cod eroare cum ca e expirata apoi dupa ceva zile ca nu e cartela pereche sau ceva de genu' asta...
are cineva vreo solutie ? cam ce pot sa fac ?![]()
Salutari din germania
Are cineva din greseala cumva box keyul???
Eu am un Diablo dar m si cartea originala.
dupa cite eu stiu trebuie sai dau modulului box key ca sa citeasca cartea
Srealth 168 este softul actual pus de mine.
va multumesc pentru orice raspuns sau o idee mica.
Gabriel
box key-ul trebuie scos din receptor cu jtag
merge si in canada america?sintem interesati sau daca nu pe internet cu un abonament.oricum in america sist de depriptare este nagravision2 as vrea sa stiu de ce cartela am nevoie
Haideti va rog ...daca este cineva cunoscator ...stie cineva unde trebuie conectat jtagul la HSS-1160 ?
Putem discuta pe PM. (dar nu cu chestii de alea ...80 -100 euro) ca oricum nu pot trimite in tara.![]()
Mersi.