dar pe skystar....nu lucra....why?
Mersi pentru chei. Confirm ca digi merge din nou pe smartbox 301 fta
Salut la toti cineva imi spune cum pot sa citesc o cartela originala Digi tv pentru a vedea cheile sau ce programe si utilaje sint necesare????
Pt. COMAG SL35 E1-CHIP,
AU pt. D*GI TV si nu numai.
Gasiti Loader si Soft-ul aici :
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=41462
Salutari
TRIN
Sunt nou pe site si am niste intrebari. Am gasit un receiver HUMAX de la digi tv fara cartela si as vrea sai pun key ca sa mearga toate programele digi. Ma puteti ajuta va rog, fiindca nu stiu cum se face ca sa bagi keyurile. VA MULTUMESC! Puteti sa ma contactati si pe id-ul de messenger maximov2006.
pls ma puteti ajuta?
Digi TV pregateste o oferta comerciala de senzatie , programele GSP TV vor fi disponibile pentru toate platformele catv si DTH din Romania !!
Orice operator catv sau platforma DTH din Romania poate cumpara aceste meciuri cu pretul de X euro/abonat/luna cu conditia clara sa introduca aceste meciuri in pachetul de baza !! Nota bene : vor trebui sa plateasca suma de X euro pentru toti abonatii din baza.
Stiu care este pretul real , dar din pacate nu pot sa-l dezvalui acum.
Pentru ceilalti operator este o arma cu doua taisuri , este o lovitura de mare sahist bine gandita de RCS : daca vinde aceste canale castiga si aproape suma necesara sa-si acopera cele 34.000.000 /sezon platite si in plus va avea pretul pachetului de baza aproape la jumatate fata de concurenta.Daca nu vinde castiga abonatii celorlalte platforme ce se vor debransa pentru a trece la RCS sau Digi TV.
Aceasta superoferta comerciala va fi disponibila de septamana viitoare si este posibil ca incepand cu etapa a programele GSP TV sa fie in grilele tuturor operatorilor interesati de distributia singurelor canale ce transmit optiunile 2-9 ale meciurilor din Liga1.