va rog frumos din suflet, cine stie sa imi zica si mie de unde sa iau un receiver starsat sau ce alt receiver mai merge sa bag key sa vad si digifilm etc. ms frumos
va rog frumos din suflet, cine stie sa imi zica si mie de unde sa iau un receiver starsat sau ce alt receiver mai merge sa bag key sa vad si digifilm etc. ms frumos
echosmart 791,771,sau dreambox500
Salut toti membri acestui forum !
Daca aveti rabdare cu o novice, va raman recunoscatoare ! In momentul de fata sunt in Libya si mi-am achizitionat un Starsat SR X230CU Super, dar de aici si pana la a viziona programele Gigitv , nu am nici cea mai vaga idee.....
Pot sa spun ca am pozitionat antena cu ajutorul unui prieten , cu receverul lui de la Gigi.
Ma puteti ajuta, va rog frumos ?
Orice informatie in acest sens, va asigur ca va fi "digerata" imediat !
Cu deosebita consideratiune,
adnana
Draga prietene
...dar tare te-a aruncat viata frate, asa departe de casa pe astfel de meleaguri!!!
Iti urez mai intii bine ai venit pe acest FORUM.
Prima intrebare este daca tu captezi acum sat. INTELSAT 1° WEST fara probleme? Programele FTA le poti viziona, precum OTV de ex.?
Daca da, al 2lea pas este evident receptorul pt. decripatrea GIGI-TV! Din pacate este un receptor necunoscut fara soft dezvoltat, cel mentionat de tine ... Prea ma tem ca va trebui sa iti iei altul ...
Am sa ma uit sa vad ce pot face pt. acest receptor ... dar slabe sperante !!
@Trinity
Imi cer scuze, ca raspund asa tarziu !
Mare mi-a fost bucuria, cand cineva mi-a intins o mana de ajutor, fie si cu un sfat....
Altfel:
DA ! Captez satelitul Intelsat 10-02 (nu stiu daca este acelasi lucru cu INTELSAT 1° WEST) fara nici un fel de problema.Prima intrebare este daca tu captezi acum sat. INTELSAT 1° WEST fara probleme? Programele FTA le poti viziona, precum OTV de ex.?
Aici in Libia, neexistand decat o televiziune locala care emite doar cateva ore, s-a dezvoltat comertul cu receivere si tot ce tine de parabolice si sateliti. E adevarat 90% din produse sunt chinezesti, dar din ce vad eu p-aici sunt un real susces pt. ca "vad" gratis cam tot ce misca. Au si un forum dar mi-e teama sa dau adresa ......Daca da, al 2lea pas este evident receptorul pt. decripatrea GIGI-TV! Din pacate este un receptor necunoscut fara soft dezvoltat, cel mentionat de tine ... Prea ma tem ca va trebui sa iti iei altul ...
Trebuie sa-ti spun ca acest receiver a fost achizitionat de la niste "baieti" si in momentul de fata vad cu ajutorul satelitului Thor 2-3 urmatoarele programe: Antena 1, ProTv, Prima, B1, HBO, Hallmark, Acasa, Realitatea si cam atat...
Trag si eu o concluzie, caun om de la tara ce sunt : daca baietii astia de-aici au reusit sa "miste" ceva cu receiverul asta, inseamna ca se poate... NU ?
P.S. Putem lua legatura si altfel ? Ca mi-e greu rau printre straini ......
Cu deosebita consideratiune,
adnana
Buna cu toti,
am o intrebare si sper ca puteti ajuta.
Sorry, nus stiu asa bine sa scriu romineste.
am un Reciver "Vantage 2xxx" Stelit: "Thor 1-5 si Intelsat 10-02"
cu Key 00: CF 01 F7 0D F2 95 BC 74 C4 57 8C AD 56 3A 0B 06
dar din pacate nu vad nimic... ce am facu gresit?
trebue sa mai pun un EMU?
merci si o si buna.
Aga.
Key 00 este buna. Care emu ai pe el? Normal trebuie sa mearga.
Salut.Am si eu un Zehnder DX2202 caruia i-am schimbat key-ul de digi si nu reusesc sa vad nimic.Ma poate ajuta cineva?Am schimbat key-ul din telecomanda.Nu am gresit nimic dar ma gandesc sa nu trebuiasca facut si altceva.......?
![]()