καλημέρα σε όλους τους φίλους ^^^Στέφανε αυτή την φώτο θα την καδροσω και θα την βάλω στο σαλόνι χαχαχαAttachment 174085
Attachment 174086Attachment 174086Attachment 174086Attachment 174086
καλημέρα σε όλους τους φίλους ^^^Στέφανε αυτή την φώτο θα την καδροσω και θα την βάλω στο σαλόνι χαχαχαAttachment 174085
Attachment 174086Attachment 174086Attachment 174086Attachment 174086
Καλημέρα .
^^^ Chris .έχεις απόλυτο δίκιο για τη foto.
Αυτό είναι το όνειρο του κάθε πολυκαλοφαγά.χαχαχα.
είναι 'κρεμασμένα' τουλάχιστον 4 σφαχτά...!!!!
^^^Στέφανε αποκλείεται να μην έχεις παρόμοια εμπειρία στα Ρεθεμνιώτικα ....
εμένα μου έτυχε και θυμάμαι ότι επειδή μου αρέσουν τα πα ι δάκια!! (έχασα τα διαλυτικά !!) καθόμουν και τα ξεκοκάλιζαήρθε λοιπόν ο ''ιδιοκτήτης'' και μου λέει
''να σε θωρεί εδά κιανείς θα νομίζει ότι σας έχω νηστικούς και ας ήσφαξα 3 οζα ''![]()
^Γιώργη η φωτογραφία είναι αληθινή από τα Ανώγεια......χαχαχαχχα
καλησπέρα σε όλους τους φίλους στην Κυπρο !!!!! να εισαι καλα γα την μπυρα φιλε letitan !!!!!!!!!
Attachment 174112Attachment 174112Attachment 174112servitora 1.jpg kainourgia gkarsona einai auti Chris !!!!!!
Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλη τη Κύπρο.
^^^ Στέφανε αυτό λέω.μόνο από τους Ανωγειανούς το περιμένεις αυτό ..είναι άνθρωποι με αστείρευτη ευρηματικότητα .
Μακράν οι καλύτεροι από όλους μας και όχι μόνο σ' αυτό.(φυσικά και έχουν και αυτοί κάτι ''λουλουδάκια'')
Παναγία μου βοήθα
Καλημέρα στα Ανώγεια !!
^Όπως έλεγε κι ο Δρακουμέλ(Μητσοτάκης)
Η κρήτη με τα τοπικά προιόντα της.....το λάδι της, τα φρούτα της, τα ''χόρτα'' της.......χαχαχαχ
Καλημέρα στη Κύπρο από τη βροχερή Αθήνα
καλημέρα σε όλους τους φίλους ^^^Γιάννη λίγο ψηλή δεν είναι χαχαχα Attachment 174166
φίλε letitan αυτή είναι λίγο κοντή χαχαχα
^^^Στέφανε για να φτιάχνουν σχοινιά είναι τα χόρτα χαχαχα
έτοιμοι οι καφέδες , μαζί με την βροχή στην Αθήνα
Attachment 174167Attachment 174168Attachment 174168Attachment 174168Attachment 174168
καλό Σ/Κ σε όλους με βροχές