Γεια χαρα σε ολους!!!]
Πριν λιγες μερες ειχατε δωσει τη λυση για τον dreambox 500hd και τα hd καναλια αλλα δεν μπορω να βρω που ειναι αυτοι drivers. μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει.....?
metaferthikan sto katalilo thema
Καλημέρα βάλε το τελευταίο newenigma snapshot 2 και θα είσαι οκ στο NovaΣΐνεμα hd! Στο nobaΣπορτ HD θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα.
http://www.satsupreme.com/showthread...776#post682776
kai egw antimetopizw to idio akrivws provlima me enan 500 clone mou kolaei o dreamup stin exis fash: upload completed, waiting for acknowledge
καλησπερα σας. εχω εναν 500HD με gemini και cccam αλλα εχω κολημαta στα HD καναλια της nova, μου ειπε καποιος να βαλω το oozoon με τουε τελευταιους drivers και οτιο το προβλημα λυνεται, αλλα δεν τα καταφερα με το oozoon γιατι δεν εχει να εγκαταστησω το cccam απο το μενου του.
Θελω να ρωτησω υπαρχει καποιο image να περασω στο 500HD να παιζει χωρις κοληματα το novacinema HD και το novasports HD η δεν υπαρχει καπια λυση ακομα?
τελος να ρωτησω ποιο image να περασω? το gemini παλι? , μηπως το dreamelite BH 1.3.3 που βρηκα η καποιο αλλο?
ευχαρηστω πολυ!
διάβασε 3-4 post ποιο πάνω!!!
Για το NobaSports HD θα πρέπει να περιμένεις λίγες μέρες να το φτιάξει η Dream multimedia, για το NovaΣinema HD μπορείς να χρησιμοοποίησεις και NewEnigma SnapShot που έχει και το cccam έτοιμο ;)
Λιγο υπομονη όλοι περιμένουμε του σωστούς drivers!
Καλημέρα παιδιά . Μήπως κάποιος ξέρει τις ρυθμίσεις στο cccam.cfg για να παίξει με το εξωτερικό rs232 phoenix reader , σε ένα dream 500s , με cccam 2.1.4
καλημερα παιδια πως μπορει ο dm 500 hd να διαβασει την γαμμα στο πακετο bulsat στον hellas sat 39 χωρις εξωτερικο reader??
Οι ρυθμίσεις είναι εδώ
Διαβάστε και λίγο το φόρουμ.....πηγαίνεται και μερικές σελίδες πίσω γιατί πράγματι σε κάποια φάση καταντάει κουραστικό να επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα καθημερινά
Αν δεν απαντηθεί η ερωτησή σας .....με τη λογική να ψαχτήτε λίγο μόνοι σας........μετά λέτε ότι τα παιδιά εδώ μέσα δε βοηθάνε