ke ta keys gia drembox etsi ta pername me ftp i allo programa .......... gia na bpoume server cccam poy kitame
Oχι φίλε cris απλώς σε μερικά post πιο πρίν είχα ρωτήσει αν βάλω usb dvb αν θα έβλεπα τα ψηφιακά και μου είχες απαντήσει καταφατικά και σε απορία μου αν πρέπει να περάσω τίποτα drivers μου είπες να περάσω την εντολή
που αναφέρω στο post 511 και οταν την πέρασα μου έβγαλε αυτό που αναφέρω στο ίδιο post .
Αλήθεια εκει που με παρέπεμψες τι είναι? Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου
απλα εχουνε βγει εδω και 4ρις ημερες dvb-modules_2.6.18-7.4-dm500hd. σεμενα αυτοι τρεχουνε. experimental στη flash.και seconstage 80
Συγνώμη για την καθυστέρηση και ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Έχω το πιο φρέσκο nabilo και το έχω κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές και το ξαναπέρασα πάλι,
για να δώ μήπως και τα καταφέρω και το σταματήσω αυτό το shutdown,μα μάταια.
Ένας φίλος απο κάποιο άλλο φόρουμ μου είπε να δώ τα cron jobs,μήπως έχει εκεί κάποια επιλογή.
Που ακριβώς βρίσκονται τα cron jobs;?
experimental στη flash.και seconstage 80
Είμαι αρχάριος στις λειτουργείες του 800HD.Τι έιναι αυτά και πώς γίνονται ,πώς παιρνάμε το νέο module υπάρχει οδηγός/? σορρυ για τις ανόητες ερωτήσεις , αλλά ρωτώντας πάς στην πόλη.....
VLC is unable to open the MRL 'http://xx.168.1.xxx:31339/0,0118,0204,02b2,1ffe'. Check the log for details.
Kalimera paidia. exo to eksis provlima DB500s me 4.60 GSF. thelw na kano dokimastika webstream me to tunisia sat. (evgala akri pos ginete) to provlima einai 8elei na ginei an katalava kala apo to vlc..me to pou pataw start na arxizei to streaming mou anigei to vlc me tin k mou vgazei sta kapakia to error pou sas egrapsa..dokimasa apo palies mexri tis kainourgies ekdoseis k to provlima paramenei...na toniso an den evgaze port 31339 k eixe to 31344 pisteuw 8a douleue gt otan kanw zapstream lan pataw ipdreambox:31344 k paizei mia xara enw me 31339 papala....exei kaneis paromio skiniko me mena ?