thanks cris gia thn apanthsh.
Koita ti mou vgazei...
Pws mporw na apothikeusw to stream info 24wres to 24wro?an den mporw me auto uparxei kanena programma?
thanks cris gia thn apanthsh.
Koita ti mou vgazei...
Pws mporw na apothikeusw to stream info 24wres to 24wro?an den mporw me auto uparxei kanena programma?
Για να είμαι ειλικρινής αυτό δεν το γνώριζα γι' αυτό και η απάντηση μου
ήταν επιφυλακτική.
Πολλές φορές σκέφτηκα να πάρω έναν κλώνο αλλά επειδή φοβάμαι
τυχόν απρόοπτα κολπάκια της Dream δεν έκανα τέτοια κίνηση.
Απευθυνόμενος σε όσους παρακολουθούν την εξέλιξη των svn's...
Kανένα μέλος εδώ μέσα δεν θα έφερνε αντίρρηση σε έναν αναλυτικό οδηγό,
λαμβάνοντας υπ' όψη το "τέλος" του cccam και παράλληλα,
όχι μόνο τις δυνατότητες σύνδεσης oscam client σε server
με διαφορετικούς emulators αλλά και της παράλληλης λειτουργίας με
υπάρχοντα emulator.
ola ok methn eikona tou dm....To dream stream einai kalo programma?uparxei kai kati kalutero?
Ξερει κανεις αν γινεται να κανω streaming απο τον dreambox μου και να μπορω να το δω σε αλλον υπολογιστη απο αλλο σπιτι που φυσικα εχει internet?
πχ αν στο σπιτι μου εχω τον dream και ειμαι στο σπιτι ενος φιλου μου και θελω να δω κατι απο τον dream μου γινεται?
Εχω κανει αυτο να δουλευει εντος του οικιακου μου δικτυου.
Δηλ να παιζει ο dream και να το βλεπω απο οποιοδηποτε pc στο σπιτι μου...
Αν γινετε και αυτο που ζηταω θα μπορουσε καποιος να βοηθησει;
xereis kaneis pws mporoume na doume me dm 500 se pc,exw dokimasei me dreambox stream,alla den anoigei eikona kai me vlc pali den vlepw...mou eipan oti gia to vlc mia paizei mia den paizei,alla uparxei script.exei kapoios dm 500 kai vlepei sto pc?
dokimase me to Tunisia-sat dreambox player and web streamer
http://www.satsupreme.com/showthread...ht=Tunisia-sat
καλησπερα.εχω κατεβασει το Dreambox SoftCam key πως θα γινει να λειτουργησει??
[info]μεταφέρθηκε εδώ[/info]
καλησπερα παιδια σε dm500s εχω περασει ena arxeio softcam με keys το διεγραψα αλλα μου παρουσιαζει προβληματα και κολληματα διαφορα.καποιος ειχε δωσει την απαντηση αλλα δεν μπορω να την βρω οτι δηλαδη διαγραφουμε και αλλα αρχεια μεσα στον dm500s .αν καποιος ξερει κατι ας βοηθησει,ευχαριστω