στον diliger,να παρω και να δωσω σε 1 δεκτη τοπικα
στον diliger,να παρω και να δωσω σε 1 δεκτη τοπικα
Καλημερα σε ολους!Σε ενα 600ακι κολλαει στο "loading enigma" συνεχως και μονο αν πατησω απο το τηλεχειρηστηριο καποιο κουμπι συνεχιζει αλλα χωρις να εχει φορτωσει το image και ισως αυτος να ειναι και ο λογος για το σκοταδι που εχω!!!!Αν ξαναφορτωσω το image οι ρυθμισεις που εχω χανονται ολες????(τις lines εννοω)
κοιταξε να δεις οταν φορτωνει ο δεκτης εαν εσυ δεν τον εχεις ορισει νανοιγει σενα καναλι,απο το τελος λειτουργιας---> επανεκινηση (πχ στο καναλι rai sport1) τοτε θα μενει στο loading enigma μεχρι εσυ να πατησεις το κουμπι κατω απο το οκ για να μπεις στη λιστα. στο θεμα σου δεν μπορεις τις γραμμες να τις παρεις στο pc σου? να του περασεις το σοφτ απο την αρχη με το dreamup.
Αρα αυτο που πρεπει να κανω ειναι να αντιγραψω τις γραμμες και αφου το κανω αυτο μπορω μετα να ξαναφορτωσω το image!!Ευχαριστω για τη απαντηση θα το δοκιμασω αμεσα!!
Υ.Γ:Εχω κλεισει αυτη τη στιγμη το δεκτη και η τηλεοραση μου δειχνει ακομα :loading enigma" αρα σιγουρα κολλημα!!Επαναφορα το image αμεσως!!
Μια ερωτηση σε ολους τους φιλους.εαν εχω δυο 500ρακια,και ειμαι γραμμενος σε Server,μπορω να βλεπω το μπουκετο για το οποιο πληρωνω ,ανεξαρτητα στον κατω και στον επανω οροφο του σπιτιου ?δλδ αλο καναλι κατω και αλο επανω?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
να πεις τον se***r σου να σου πει την ip που ειναι κατω απο την c:......... γραμμουλα
(δεν ειναι βλακας)