QUOTE=tzanampetis;436518]μόνο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ.......ευχαριστώ πολu[/COLOR]
san roz agelia se efimerida moy akoygete![]()
μα δεν με νοιάζει εγώ έχω και connx και το άλλο και τα πάντα όλα.....![]()
δεν ασχολούμαι εγώ έχω εδώ και 6 μήνες connx tv με 10 ευρώ αλλά φαντάζομαι ότι όταν λήξει η σύμβαση θα μου το πάνε τουλάχιστον 15 για να μη σου πω και παραπάνω και επίσης πλήρωσα και άλλα 99 ευρώ σε 12 δόσεις μου το βάλανε για τα plugs για να συνδέεται ασύρματα ο αποκωδικοποιητής tilgin του οτέ με το ρούτερ μου ..έχω δύο plugs το ένα στην μπρίζα που είναι το ρούτερ το άλλο στην μπρίζα που είναι tv με τον αποκωδικοποιητή....έχω 24άρα σύνδεση αλλά να ξέρεις ότι το connx tv θα σου τρώει 4 mbps άμα το βάλεις δηλαδή πρέπει να έχεις 24άρα γραμμή ή 8άρα εγώ φαντάσου έχω 24άρα κλειδώνω στα 12 λόγω γραμμής και απόστασης από το κέντρο μπορώ μέχρι 12 να κατεβάζω ούτως ει άλλως αλλά κατεβάζω κοντά στα 8 και εξαρτάται και από τον server αλλά προτίμησα να το βάλω γιατί λέω δεν ξέρεις τι γίνεται κι άμα αρχίσουνε και χτυπάνε διάφορα ματς εγώ τι θα κάνω θα μείνω με τον π.....ο στο χέρι ή θα ψάχνω καφενείο που ειδικά αυτό δεν το έχει κανείς....δεν ξέρω μόνο όταν θα παίξει και δορυφορικά τι αλλαγή θα μπορούμε να κάνουμε εμείς αν θα είναι το ίδιο πακέτο τι κόστος θα έχει κλπ......πάντως μέχρ τώρα είναι μεγάλη ελπίδα για να χτυπηθεί η ακατανόμαστη ότι και ο ΟΤΕ αρχίζει να χτυπάει ματς κλπ.......θα δούμε πώς θα καταλήξει η ιστορία βέβαια είναι μεγάλο φάλτσο αντί να φροντίσει να φτιάξει πρώτα τις υποδομές ώστε να μπορεί όλη η Ελλάδα να απολαμβάνει αυτήν την υπηρεσία να παίρνει κάποιους αγώνες που είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι και σε ακριτικές περιοχές δεν έχουν καν 8 ή 24 mbps....έπρεπε πρώτα να κοιτάξει το υπόβαθρο αυτής της ιστορίας ουσιαστικά μέχρι τώρα και μέχρι να έρθει το δορυφορικό απευθύνεται σε λίγους όπως εγώ προνομιούχους......![]()
παρεπιπτόντως εγώ που έχω τv με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή θα με διευκολύνει σε τίποτα ή αδικα την πήρα έτσι πριν από 3 χρόνια?![]()