i karta kani kanonika update provider pedia
mexri tora toulaxisto 2 fores alakse provider !!!
enoo ston provider 00
i karta kani kanonika update provider pedia
enoo ston provider 00
Ma afto simvenei stis original, pros ta piso simvatotita kai mporoun na epeksergazonte oti tous stelnei i mama.
Kai eksallou aftos einai o skopos tou 10 ekei, gia na leei ston algorithmo na akolouthisei alli poreia,allios den tha to eixan 10 alla 00 ;)
ela cris
molis mou eirthe me cúrier freskotatiimm_2010_10_14_23_49_11_59.JPG
An auto pou allakse einai ta kleidia kai allaksane tin karta na kanei decrypt me ta kainouria kai na antapokrinetai sto 1030 anti tou 0030 tote den apokleietai na pairnei ta arxeia kai meta an xeirokeinita tis steileis kai grammi allazontas to 1030 se 0030 na tin kanei kai decrypt..
kalimera se oloys diapistono oti oli i parea edw mesa mporei na kanei thaymata anatlasontas apopseis.. ere xompi poy exoyme o kathenas exei thn trela toy me kati thelo na rwtise me pio loader fortonoyme thn karta kai poy tha to brw?
[QUOTE=satgeo;682290]i karta kani kanonika update provider pedia
enoo ston provider 00
ayto einai polli entharintiko pou simenei oti kanane douleia ta palikaria kai oti den vgalane tita me allo loader kai arxeio na poulisoune to stok!
profanos to os den prepei na diereysei gia na min ginei meta arpakti apo tous emulators developers ktl.thimaste to fiasko tis seca molis vgike titanium me italika wgike kai emu se dm!
kalimera sas
me phoenix mporei na leitourgisei o loader?
kai an nai me cas studio 8.7.1 gia egrafei se laptop sta posa MH prepei na mpei?