Όντως η εργασία πολύ καλή, αλλά έχει αρκετές ανακρίβειες ευτυχώς μη σημαντικές...
Αφού η ασβόκαρτα κάνει ήδη νερά, γιατί δεν πέφτει η τιμή της? Πως θα πουληθεί?
esi tin timi skeftese filemou,kai 10 euro na exi an eine na kseftese oti tha klisi min tin pernis.ayto pou ksero eine oti yparxoune fileta pou pezoune apo tin imera pou bgike.ayta ta fileta pou bgenoune sto net xoris noumero kartas eine sapia gia 2-3 meres mono,ypaexoume atoma pou exoune polla fileta sta xeria tous pou eine aksiopista alla den ta dinoune ekso.ayto to leo me 100% sigouria.
έρχεται καινούριο αρχείο σε 2-3 ώρες, λένε μερικοί ...
Και καινούργιο αρχείο να βγει, πια θα είναι η διαφορά εάν είναι να κλείσει σε 2 μέρες ?
Kano pali thn erotish.
Giati den metatrepoun ton loader etsi pou na mboro na valo sto fileto to dikomou HSN?
Φίλε μου γιατί δεν το κάνεις εσύ αντί να παραγγέλνεις; Σκέψου λίγο τι λες. Εγώ δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά ας υποθέσουμε ότι γίνεται.
Εξηγεί κάποιος στα πλήθη πως γίνεται να έχουν μια νόμιμη συνδρομή και να την κλωνοποιούν σε blue dragons. Ξαφνικά όλοι θα μπορούν να μοιράζονται τη συνδρομή τους με τους φίλους τους, να παρέχουν card sharing με αμοιβή, να πουλάνε οι ίδιοι κάρτες και γενικά να γίνουν όλοι hackers. Από ότι έχω καταλάβει, αυτό μπορούσε να γίνει σίγουρα με τις gamma, αλλά ρε φίλε είτε δεν είναι απλό να γίνει από τον καθένα άσχετο ή αν γίνει θα το κόψουν άμεσα.
Den einai paragelia alla aplos mia erotish. Eimai sigouros pos afti pou kanoun ta fileta diabasoun kai ta boards. Apo thn allh thn plebra exeis dikio me auta pou egrapses. Ti enois me "8a to kopsoun amesa"?
Εννοώ πως αν σήμερα έβγαινε ένας τρόπος να βλέπουν όλοι τσάμπα nova, θα γινόταν τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, από την μεριά της nova.