Εγω πάντως παιδια θα συνιστουσα να εχετε υπομονή , επειδή παρακολουθώ και άλλα φορουμ, να ξέρετε πως αποδεικνύεται με αρκετα σχετικά στοιχεια οτι η καρτα αφου δουλευει με provider μονο ειναι μετρημένα τα ψωμιά τους αφου οι της avon μπορουν να κανου τα μαγικα τους στο αψε σβησε και παπαλα γιατί το hsn της blue ειναι απο τις 1030 και οχι απο ΕΒ, αρα παιζει ελέω prov και μονο. Γίνεται προσπάθεια να βγει φορα παρτίδα το os της 5.7 κατι το οποιο σημαινει οτι αν επιτευχθει τοτε αντε γεια blue dragon , θα το πάρει και η κουτση μαρια μετά το os.. Γιαυτο μην αγοράζετε τιποτα ακομα , υπομονη , πιστεύω οτι ειναι θεμα λιγων ημερών...Αυτά..
ta idia legan ke gia ta OS tis gatas ke tis titas
akoma ta pernoun oloi ke akoma perimenoume na zontanepsoun
are pithagora pou eise na mas lisis ton algorithmo!!!
fora partida eeeee?kala giati arage na wgazoun panta oi idioi ke idioi tis gates ke ta drakoulinia
giati arage na wgenoun panta apo tous idious
kai kati akoma to hsn logari ke eine apo grami 1030,ke malista logari edo ke kero
ta log eine apo tin perasmeni kiriaki pros deutera ,apo 24 oro logarisma
Παιδιά ο loader μου δουλεύει, σε Virtual PC από Vmware Workstation, με Windows 7. Κανονικά και έγραψε -εσβησε κτλ. Σε Virtual PC με Windows XP, με framework 4 δεν μου επαίξε. O προγραμματιστής είναι phoenix.
και κάτι κουφό που παρατήρησα είναι ότι μετα την εγγραφή του αρχείου, δεν μου δουλεύει σωστά το emk 3.5 και 4.4 για να διαβασω το HSN. Θέλει restart το Virtual PC και δουλεύει κανονικά.
Πάντα φιλικά Lakis
κατι μου λεει οτι ο loader blockarei το .net και συγχρονως blockarei κατι serial sniffers ...
Δεν είναι τόσο εύκολο, ακόμα δεν κατάφερα κάτι.
Μην απολογείσαι για την περίεργη γραφή σου, καταφέρνω και διαβάζω τα μικρά κείμενα.
Και δεν είμαι κολλημένος, άλλοι είναι.
Ξέχνα το. Μακάρι να ήταν τόσο απλό...
Κάποιος πέταξε μια μαμακια και τσιμπίσατε πολλοί όπως διαπιστώνω.
ΔΕΝ κάνει τίποτε το πρόγραμμα που λες
Απλά μετατρέπει τα στοιχεία που βλέπει σε Hex.
Τελικα τι παιζει με την καρτουλα ειναι 5,7 ή 5,1 ?
egw ematha 5.3
αναφορά από άλλο site :
''the new card called dragon is the titanium old,nothing else.
with other os to acept comans 1030 keys comands 1030.
Its not 5.7,it still 5.3.
when the nova change the 5.3 version it will stops again.''
και απο τον χρήστη kargo.25 :
According to reliable information:
''-The new card gives ATR same as the Titan but another serial number.
-It Hasan which longaretai and sheep feta and halloumi
-Rests on a more genuine old shoe and not a new version
Before you give your money think about it! The recent past should be a lesson!
Personal xanazestameno I smell food, and not baked!''