Здравейте и за много години!Приятно се изненадах,когато по случайност открих български сат. форум.Признавам,че повечето от термините,употребявани тук са ми малко неясни.Прегледах темите отгоре,отгоре и мисля,че някой може да удари едно рамо.Приемника ми е Galaxis-Hispania FCIS-7000.Преди около 3 год ми излезе към 300 евъра-тогава беше връх на сладоледа.Купих го заради испанските сат.пакети на Hispasat и Astra 19,2E.Само,че дъщеря ми вече е на 2,5 год и бих искал в къщи да се гледат само български телевизии.Имам моторетка и хващам всички сателити от Хиспасат до Хелас 2.Най-лесно е да звънна до наште в България,за да ми пратят един приемник на Булсатком или на ИТВ Партнер,ама е срамота да гледам 3 год испански,португалски,френски,италиа нски и т.н. телевизии,а да не можем да се оправим с родните.Свалям софта от Gxmax.com и го инсталирам с BoxLoader 1.2.Казват,че за моя приемник трябвало да се използва само софтуера за конкретния модел.Убеден съм,че сме пъти по-умни от испанците-трябва само да сме малко по-организирани.Надявам се да излезе нещо!

.Убеден съм,че сме пъти по-умни от испанците-трябва само да сме малко по-организирани.Надявам се да излезе нещо!
Reply With Quote